Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel?
Most volt a 18. Szulinapom 2 napja. Erre azzal kell szembesulnom ma reggel hogy apa nyomtatja a váloperes papirokat. Es azt keri hogy menjek el itthonrol 2 orara.
Mar most nagyon bant az egesz dolog hiszen eddig ug, ereztem hogy egy jo csaladban elek minden hetvegen mentunk valahova egyutt apa anya noverem es en. Most ez az egesz fel fog borulni es felek hogy nem fogom jol viselni. Mivel apammal kell majd maradnom o viszont nem tud fozni stb... Itthon anyukam csinalt mindent bevasarlas fozes takaritas. Most mi lesz?
Kizárt dolog!
Apám mindent kifizet nekem edzés minden evben nyaralast a barataimmal sitabort eszotabort kenu turatabort. A jogositvanyomat.
Én 18 évesen magamra főztem mert a szüleim annyit dolgoztak hogy vacsorával is en vartam őket. 34 vagyok mostmár a gyerekeimnek főzök! Nem bantam meg hogy akkor kezdtem minél hamarab önnallósul egy fiatal annal kevésbé éri őt meglepetés az életben!
Mindenesetre sajnálom ami veled törtenik ez nem egy kellemes érzés! Legyen kitartásod! Erős leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!