Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan dolgozzam fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Most volt a 18. Szulinapom 2 napja. Erre azzal kell szembesulnom ma reggel hogy apa nyomtatja a váloperes papirokat. Es azt keri hogy menjek el itthonrol 2 orara.

Mar most nagyon bant az egesz dolog hiszen eddig ug, ereztem hogy egy jo csaladban elek minden hetvegen mentunk valahova egyutt apa anya noverem es en. Most ez az egesz fel fog borulni es felek hogy nem fogom jol viselni. Mivel apammal kell majd maradnom o viszont nem tud fozni stb... Itthon anyukam csinalt mindent bevasarlas fozes takaritas. Most mi lesz?

2019. okt. 6. 09:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kizárt dolog!

Apám mindent kifizet nekem edzés minden evben nyaralast a barataimmal sitabort eszotabort kenu turatabort. A jogositvanyomat.

2019. okt. 6. 16:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Dolgozni biztosan nem fogunk mivel en most fogok erettsegizni a noverem pedig egyetemista. Es nem konyha szakon van hanem olyanon ahol tanulni kell.
2019. okt. 6. 16:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Apam egyaltanal nem olyan aki ne foglalkozna velunk ... Ahogy le is irtam mindig mentunk valahova. Nem is ertem miert feltetelezed rola.
2019. okt. 6. 16:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát te írtad ki végső indokként, hogy "félek hogy nem fogom jól viselni. Mivel apámmal kell majd maradnom, ő viszont nem tud főzni stb..." Ha szeretnél anyukáddal maradni, ő be tud fogadni, és apukád szeret annyira, hogy figyelembe vegye a döntésedet, ahelyett, hogy megsértődik rád ezért, biztos ad annyi támogatást, hogy ne okozzon gondot az eltartásod. Amíg tanulsz vagy továbbtanulsz, erre akár kötelezhetik is hiába lettél nagykorú (pl. [link] vagy [link] de jó viszony esetén magától is persze adhat, amennyit jónak lát. Akárhogy alakul, kívánom, hogy kitaláljátok, hogyan maradjon mindenki jóban a legkevesebb sérülés nélkül, és sajnálom, hogy most kicsit még gyorsabban fel kell nőnöd.
2019. okt. 6. 16:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó !
2019. okt. 6. 16:58
 16/17 anonim ***** válasza:
82%
Ha ilyen bőkezű, akkor ezeket akkor is fizetnè, ha már nem vele èltek. Amúgy meg valamit valamièrt. Túl ki van nyalva a hátsó tok. Apátok pènzben, anyátok meg termèszetben rak mindent alátok, pedig már nagy lovak vagytok. Illene azèrt keresztbe tennenek nèhany gyufaszálat otthon.
2019. okt. 6. 20:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Én 18 évesen magamra főztem mert a szüleim annyit dolgoztak hogy vacsorával is en vartam őket. 34 vagyok mostmár a gyerekeimnek főzök! Nem bantam meg hogy akkor kezdtem minél hamarab önnallósul egy fiatal annal kevésbé éri őt meglepetés az életben!

Mindenesetre sajnálom ami veled törtenik ez nem egy kellemes érzés! Legyen kitartásod! Erős leszel!

2019. okt. 31. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!