Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagy bűn, ha azért akarok válni mert nem
érzem jól magam a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nős vagyok és van egy 3 éves közös gyermekünk. Sajnos én nagyon nem érzem jól magam a feleségemmel egy háztartásban. Kritizálni nem akarom őt és én se vagyok tökéletes, úgyhogy az igazából mindegy ,hogy miért. A lényeg, hogy úgy érzem nem akarok így élni. Anyagilag nem lenne gond a válás, szerencsére elég jól keresek. De, ha feljön a téma, akkor a feleségem elkezd sírni, hogy tönkreteszem örökre az életét és nélkülem már nincs miért élnie. Én meg így megsajnàlom és nem folytatom ő meg másnap már úgy viselkedik mintha mi sem történt volna. És ez megy hónapok óta. Már azt is javasoltam otthon, hogy menjünk el együtt teràpiàra ,de azt meg nem akarja, illetve kitalàlta, hogy arra csak nekem van szükségem mert én nem érzem jól magam, úgyhogy menjek el egyedül. A gyermekünket nem akarom elhanyagolni, közös felügyeletet szeretnék, sokat lennék vele és annyit aludna nálam amennyit csak akar. Csak a feleségemmel nem akarok már együtt lenni. Ez olyan nagy bűn? A környezetemben mindenki azt mondja törődjek bele, ne törjem össze a gyerekem anyjàt. Sokszor én is úgy érzem, hogy nem bírnám ki, hogy minden egyes alkalommal sìr majd nekem, amikor talàlkoznunk vagy beszélnünk kell a gyermekünk miatt.
Igazad van! Te nem akarnád eldobni ezt az egészet, ő nem képes arra se, hogy megpróbáljátok rendbehozni a dolgokat. Akkor csak bőgjön ha ennyire hülye
2019. szept. 12. 21:00
2/20 Savlekotő válasza:
Ha nem dolgozik v sokkal kevesebbet keres egyértelmű h miért sir,mert kevesebb pénz rosszabb élet jön,nem te hiányoznál akiért semmit nem hajlandó változtatni,terápia se érdekli,hát miért érdekelné miközben rég más kezelheti ha érted,és ő totál bele szarik a meglévő házasságába mert max annyira érdekli h van hol lakni van aki fixen eltartja.. " illetve kitalálta, hogy arra csak nekem van szükségem mert én nem érzem jól magam, úgyhogy menjek el egyedül." Én itt vettem volna a kalapom,h by, a gyereket ellátod mindennel de ne teperj olyanért aki a fejedre szarik mert neki ez kényelmes
2019. szept. 12. 21:08
3/20 anonim válasza:
Inkább egy válás,mint egy rossz kapcsolat.Legyél tekintettel a gyerekre,neki lesz rossz,ha megérzi(márpedig meg fogja),hogy a szülei csak kényszerből vannak együtt.
2019. szept. 12. 21:17
4/20 anonim válasza:
Ha nem hajlandó elmenni veled párterápiára, akkor nem bűn.
Ha tényleg fontos lenne neki ez a kapcsolat, ha tényleg nem akarná, hogy elhagyd, akkor nem ennyit, hanem ennél sokkal többet megtenne, hogy megmentse a házasságotokat.
Természetesen a párterápia sem garancia az együtt maradásra, a boldog házasságra meg még annyira sem, de mégiscsak egy esély. Aki meg akarja menteni a házasságát, az belekapaszkodik az esélybe, akit nem érdekel az egész, az nem akar párterápiára sem menni.
2019. szept. 12. 21:19
5/20 anonim válasza:
Nem vagy mártír!
Ha te nem vagy boldog, a feleséged sem hiszem, hogy jó érezné magát így. Most is zsarol, akkor mi lesz később, egyáltalán megkérdezte, hogy mi tenne boldoggá? A párterápiára, ha még nyitott vagy jó lenne rábeszélni, mert ha veled szemben ilyen elutasító, akkor ez lehet megoldás.
Egy rideg családban hogy fog az a pici felnőni?
A környezeted meg a másik fele, törődj bele, csak azért, hogy ne törd össze, gondolom fiatalok vagytok, mindkettőtök előtt ott az élet, most akkor 40-50 boldogtalan évet szánnak neked!
2019. szept. 12. 21:33
6/20 anonim válasza:
Kevés az info.
Miért érzi ő jól magát?
Miért nem érzed te jól magad?
Miért nem akarod kritizálni?
2019. szept. 12. 21:58
7/20 anonim válasza:
Ha meg akarnátok menteni, akkor tényleg a terápia lenne a megoldás. Szerintem adj ultimátumot. Vagy a terápia, vagy a válás, válasszon. Alapvetően a megmentés híve vagyok, de ha a másik nem hajlandó rá, akkor inkább a válás, mint egy megnyomorodott élet, egy boldogtalan kapcsolatban.
2019. szept. 12. 22:09
8/20 anonim válasza:
Ha idáig jutottál, akkor én feleslegesnek tartok bármilyen terápiát. Idő kérdésére és újra felötlik benned a gondolat.
Neked vmi hiányzik. Tudod h mi?
2019. szept. 12. 22:34
9/20 anonim válasza:
Előző vagyok ismét.
Nagy Respect neked, amiért a váláson gondolkozol.
A legtöbb férfi ilyenkor beleszeret egy másik nőbe, majd mindkét hölgyet hülyíti
2019. szept. 12. 22:35
10/20 anonim válasza:
Ha a párom nem érezné jól magát a kapcsolatunkban és csak a párterápiában látna megoldást, biztosan bele mennék, mert szeretem. Ilyen helyzetben szerintem a világon mindent megtesz az ember a másikért, ha tényleg szereti és azt akarja hogy jó legyen újra.
Hagyd el, ha nem vagy boldog, ő pedig nem hajlandó változtatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!