Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtat valamin fél év különélés?
Tudom hogy nem igazán ebbe a kategóriába tartozik a kérdés, de ne vessetek meg érte.
A párommal egy éve vagyunk együtt, abból 11 hónapot együtt is laktunk. Boldogok vagyunk, szeretjük egymást. Kaptam egy lehetőséget külföldön (Anglia), amit egyszerűen nem szabad kihagyni. Ő is biztat hogy menjek ki, de én félek. Nem attól hogy nem leszünk hűségesek egymáshoz, hanem hogy megváltozunk, vagy elidegenedünk egymástól. Lehetséges ez? Kérem elsősorban olyanok írjanak, akik átestek hasonlón! (és 3 hónap után egy hétre hazajövök, majd megint 3 hónap, és végleg hazajövök)
Szerintem nyugodtan menj. Te is írod: nem lehet kihagyni. A párod is bíztat, az, hogy el tud engedni, mert nekem az jobb, bizonyíték arra, hogy tényleg szeret.
És... ő is kimehet látogatóba.
Szia!
Ha "csak" fél év, miért ne mehetnél? Van már msn. skpe, tudtok beszélgetni is egymással. Piszok nehéz lesz az eleje, de ha bíztok egymásban, szerintem ki fogjátok bírni! :)
Szia. Mi több, mint fél éve külön élünk a párommal. Mostanra annyit rendeződött a dolog, hogy legalább már hétvégén tudjuk egymást látni.
Nekünk nem rontotta meg a kapcsolatunkat, én úgy érzem, hogy jót is tesz, ha időnként távolabb vagyunk egymástól. Azáltal, hogy távol vagyunk egymástól, mégjobban érezzük, hogy mennyire hiányzunk egymásnak, mégjobban tudjuk értékelni a kapcsolatunkat. Persze tényleg igaz, hogy ez emberfüggő. Mi nagyon szeretjük egymást, természetesen erről a külön töltött fél évről szívesen lemondtam volna, de a lényeg, hogy nálunk nem rontotta meg a kapcsolatunkat.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! Az egyik barátnőm beparáztatott, de így már nem félek!
Köszi még egyszer!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!