Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság jogilag változtat valamin egy egyetemistánál?
Elvileg nem változik semmi.
Mi a férjemmel úgy voltunk,hogy ő volt még egyetemista én dolgoztam. A szokásos ösztöndíját, lakhatásit és szotámot is kapott, mert együtt laktunk az én jövedelmem számított. Illetve kaphatott 1x-i támogatást mikor összeházasodtunk és kapott akkor is mikor megszületett a kisfiúnk.
Szóval szertnem nem sok változás van. A Szerződésed pedig azért mert házas vagy nem változtathatják meg.. . Hacsak nem szerepel az ösztöndíjszerződésben,hogy csak egyedülállónak jár.. de iylet biztos nem kértek tőled.
Gratulálok nektek!:)) Sok boldogságot a jövőben:)
Én még nem tartok itt, csak hogy is mondjam... felmérem a lehetőségeimet a jövőre nézve:)
21:15 Gratulálok sok sikert és boldogságot az életben
Nem kell a matricáidat lecserélni ha előtte mielőtt új diákot kérsz "elveszíted" a mostanit:))))
Így a kecsek is megmarad meg a káposzta is jóllakott:)))
Amikor lediplomáztam akkor diploma osztó előtt "elvesztettem" a diákom.
Diplomaosztó után okt31ig vettem vele bélletet stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!