Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az apa kéri a kozos gyerekfelugyeletet de az anya nem jarul hozza, megkaphatja az apa?
Közös felügyeleti jognál nem kell rögzíteni a láthatási időt, mivel nincs. Pont ez a lényege a közös jognak, hogy mindkét szülő megmarad 100%ban szülőnek.
Nálunk a gyerek jön megy amikor akar. Semmiképp nem fosztanám meg a gyereket az apjától és fordítva sem. Pontosan tudom mikor nála van a gyerek 3-4-5 napig, hogy mennyire hiányzik nekem , nyilván mikor nálam van, akkor ugyanúgy neki. Örülök, hogy akarnak együtt lenni, ez nagyon fontos szerintem! Attól, hogy mi elváltunk egymástól, a gyerekeinknek ugyanúgy a szülei maradtunk, miért kéne hogy változzon. Így is elég nagy változás volt a költözés meg egyebek, miért kéne elszakítani még jobban az egyik szülőtől?
Ok.de azt hogy alkoholista azt bizonyitani is kell.Iszik de nem alkoholista.A kerdesem tovabbra is az erdeti: akinel
Ugyanez volt: Az anya kizarolagos gyerekfelugyeletet ker az apa kozoset.Volt mar valaki hasonlo cipoben?Hogy dontott a birosag?Ez erdekel semmi mas.Hagyjuk most a pialast mert nem alkoholista.
Édes Istenem! Beszélj egy ügyvéddel! De a bíróságon ki ne nyisd a szádat!
És keress egy jó pszichiátert! Rád fér.
A 26, 27-es nem adta meg a választ? Nem tudom, én nem folytam bele jobban, mert nem érint engem, de ott a link is.
Amúgy meg igen, inkább maradj majd csöndben, ne égesd majd le magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!