Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha az apa kéri a kozos gyerekf...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az apa kéri a kozos gyerekfelugyeletet de az anya nem jarul hozza, megkaphatja az apa?

Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 20:15
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Közös felügyeleti jognál nem kell rögzíteni a láthatási időt, mivel nincs. Pont ez a lényege a közös jognak, hogy mindkét szülő megmarad 100%ban szülőnek.

Nálunk a gyerek jön megy amikor akar. Semmiképp nem fosztanám meg a gyereket az apjától és fordítva sem. Pontosan tudom mikor nála van a gyerek 3-4-5 napig, hogy mennyire hiányzik nekem , nyilván mikor nálam van, akkor ugyanúgy neki. Örülök, hogy akarnak együtt lenni, ez nagyon fontos szerintem! Attól, hogy mi elváltunk egymástól, a gyerekeinknek ugyanúgy a szülei maradtunk, miért kéne hogy változzon. Így is elég nagy változás volt a költözés meg egyebek, miért kéne elszakítani még jobban az egyik szülőtől?

2019. júl. 29. 08:38
 32/43 anonim ***** válasza:
35%
A kérdező feltett egy kérdést, és mielőtt megpróbált volna bárki is normális választ adni, nekiesett mindenki hogy miért akarja elvenni az apától. Holott nem erről volt szó, hogy el akarná venni, de bakker gondoljatok már bele hogy költöztök hetente egyik helyről a másikra!!! Ki nem golyózna be ettől? Van ismerősöm nagyobb gyerekek, ez megy, szét vannak esve teljesen mert 2 otthonuk van de valójában egy sincs. A hátteret meg nem ismeri senki hogy miért akarja igy,de azért a feltételezgetés egyből megy....
2019. júl. 29. 11:35
 33/43 A kérdező kommentje:
A ferjem munkanelkuli es sokat iszik.Valaki azert valaszolna a kerdesemre?
2019. júl. 29. 12:37
 34/43 anonim ***** válasza:
55%
Tehát szerinted egy alkoholista, munkanélküli ember megkaphatná a közös felügyeletet? Vagy miért is írtad ki a kérdést? Ekkora észlényt mint a kérdező...
2019. júl. 29. 12:49
 35/43 anonim ***** válasza:
67%
Plusz nem lett volna gond ha ezt nem most bököd be hanem mondjuk részletesen kifejtetted volna a kérdésed és a körülményeket.
2019. júl. 29. 12:51
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdemben is szeretnél választ kapni a kérdésedre, akkor ne egy egymondatos kérdést tegyél fel, azt is kétes helyesírással! Az ilyen "apró" részleteket, mint hogy apuka munkanélküli és mellesleg még piál is, illő lenne időben közölni, mert a válaszadók nem gondolatolvasók.
2019. júl. 29. 12:51
 37/43 A kérdező kommentje:

Ok.de azt hogy alkoholista azt bizonyitani is kell.Iszik de nem alkoholista.A kerdesem tovabbra is az erdeti: akinel

Ugyanez volt: Az anya kizarolagos gyerekfelugyeletet ker az apa kozoset.Volt mar valaki hasonlo cipoben?Hogy dontott a birosag?Ez erdekel semmi mas.Hagyjuk most a pialast mert nem alkoholista.

2019. júl. 29. 12:55
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Édes Istenem! Beszélj egy ügyvéddel! De a bíróságon ki ne nyisd a szádat!

És keress egy jó pszichiátert! Rád fér.

2019. júl. 29. 12:57
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

A 26, 27-es nem adta meg a választ? Nem tudom, én nem folytam bele jobban, mert nem érint engem, de ott a link is.

Amúgy meg igen, inkább maradj majd csöndben, ne égesd majd le magad.

2019. júl. 29. 13:05
 40/43 A kérdező kommentje:
De megint az van hogy csak a kerdesre nem valaszolt senki
2019. júl. 29. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!