Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai fiatal lányok ribizli tevékenysége hány százalékban azért áll meg, mert az anya úgy áll hozzá, h?
Amit te ribizliségnek hívsz (még mindig nem tudom értelemzni a szót) az mások szerint nem feltétlenül az.
Ribizlis tevékenység számomra nem értelmezhető, de van véleményem persze, csak nem a lányra akire használják.
És talán azért, mert tényleg nem az, vagy anyuka 45 évesen már látja, hogy bár ő is élt volna inkább fiatalon ahelyett, hogy hül*e szabályokra hallgat amiknek zéró az alapjuk :)
Jól van de te látens homoszexuális vagy, így téged nem zavar, ha a nő előtted már levett valakit szájjal, így örömmel nyeled a nyálas spermát:)
Az elsőnek meg vegye úgy, hogy megsimogattam a kis buksiját, nagyon kis ügyes vagy, okos kutya!
Esetleg a szokásos "ászent kislány vagyok, minden kérdéshez beírom, ha kérdezik, ha nem, hogy én mekkroa rendes lány vagyok" ill a szokásos "egy szerencsétlen lúzer vagyok, akire senki nem figyel így ide jövök játszani a jófijút" válaszokon kívül ha lehet más is legyen már:)
Jah, nem kérek a "nem foglalkozik velem senki, így ide jövök és itt ontom a szarabbnál szarabb poénjaimat" se!
Én elhiszem, csak leszarom, ahogy más is.
Nagyon szánalmas, hogy ezzel kérkedsz.
te meg rettentően vulgáris és faragatlan vagy. Erre utaltam: Aki ribizlinek hívja a nőket attól többet nem is várhatunk.
(nem nem vagyok látens de a megnyilatkozásod alapján nem lep meg a reakciód)
Szerintem a háttérben az áll, hogy mit lát otthon. Nem csak a fiatalok között van rengeteg hűtlen ember (férfi és nő egyaránt), hanem az idősebb korosztálynál is. A kislány/kisfiú ezt látja otthon és ezt a mintát fogja applikálni a saját életére is. Így pedig ez egy spirál lesz, ami generációkon gyűrűzik keresztül...
Aztán mindig lesznek olyan "Special Snowflake-k", mint az első válaszoló, akik azt hiszik magukról, hogy ha ő ilyen, akkor biztos a többiek 90%-a is ilyen, pedig kruvára nem.
Én sem csaltam még meg egy barátnőmet sem, de ez az oldal is zeng attól, hogy minden férfi hűtlen fsaz, ami 90%-ban igaz is... Nem ezt láttam otthon egyszerűen.
# 2, # 6:
Jajj, ne csúsztass. Dehogy nem tudod, hogy mit ért a ribizli viselkedés alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!