Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ízléses egy ilyen viselet, társas vállalkozóként fiatal srácnak?
Ezen a képen a jobboldali férfiak ruhája a lényeg
Sokat járok a városban néha leülök egy-egy kávézó előtt meginni valamit, és szeretném ha látnák rajtam hogy nem vagyok egy kis ember, lehet nagyképűség de ez már mindegy
Kimondottan ajánlom, ha az a célod, hogy elsőre tudja rólad mindenki, hogy nem a tisztességes emberek közé tartozol!
Egyébként pont Mikuláš Černak-ra akarsz hasonlítani???
Tudod ha egy Férfi megjelenik valahol, akkor teljesen mindegy hogy csak egy kínaiban vett farmer és egy egyszerű fekete póló van rajta, mindenki tudni fogja, hogy Rá érdemes figyelni.
Ha pedig mindez hiányzik valakiből (és gyerekes hozzáállásodból gyanítom, hogy belőled hiányzik), akkor teljesen mindegy, hogy minek akar látszódni.
Egyébként nem tudom, hogy a te köreidben ez mennyire menő, de egy átlagemberből max megvetést vált ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!