Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az apa kéri a kozos gyerekfelugyeletet de az anya nem jarul hozza, megkaphatja az apa?
Egyszerűbb lenne normálisan megegyezni. Mert a kéthetente hétvége borzalmasan kevés. Megértem a volt férjed. Alig látna valamit a kisfiából.
Miért nem egyeztek ki úgy hogy akkor megy a gyerekért, amikor akar?
Vagy egyik héten heti 2 nap, másik héten heti 3.
Ne legyél szemét. A gyereknek legalább annyira kell az apja is, mint az anyja.
Utolso.en nem
Akarok kicseszni a gyerek apjaval!De azt hogyan irjuk le a birosagi iteletben hogy az megy erte aki akar?Az a baj hogy valamit rogziteni kell...
Hát mondjuk kicsit sűrűbbet rögzítetek. A kéthetente hétvége egy kínzás. Ha te felajanlod a heti 3 napot mondjuk akkor gond nélkül belemegy a bíróság. Szerintem a volt férjed is.
És ezen kívül annyiszor adhatod oda a gyereket ahányszor csak szeretnék látni egymást.
Tényleg azt rögzítetek, amit akartok, erre a kéthetente dologra nincs szabvány, csak a balhésoknak szoktak ennyit ítélni, akik képtelenek megegyezni egymással.
Utolso!nem akarom elvenni az apjatol!!!de egy het az sok az anyja nelkul!En nem is ertem,miert lenne mar jo egy 5 evesnek
Egy hetig az anyja nelkul??
16 os! Tudom hogy mem aszerint dontenek
Amit en akarok!!de akkor mi szerint??
Tipikusan azt a példát láthatjuk amikor a nő a gyereke nélkül egy senkinek érzi már magát. Mindenáron ragaszkodik ahhoz hogy a gyerek csak az övé legyen, ettől is érezheti fontosnak és nélkülözhetetlennek magát hisz szerinte egy 5 éves nem tud az anyja nélkül élni.
Ugyanez van a párom exfeleségével is. Mikor 2 hétre végre lepasszolhatja a gyereket már 1 nappal hamarabb jön is érte mert már nem bírta nélküle, de amikor a töke ki van hogy nem tud aludni tőle akkor meg jön a fenyegetéssel hogy intézetbe adja... (8éves autista kisfiúról van szó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!