Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az apa kéri a kozos gyerekfelugyeletet de az anya nem jarul hozza, megkaphatja az apa?
A Bíróság NEM hoz döntést közös felügyeletről ja a szülők között NINCS ebben egyetértés. Googli a barátod olvassátok már el mielőtt hülyesegeket irtok.
Ha mindkettő kéri a kizárólagost akkor dönt a bíróság vagy ha közöset akar mindkettő akkor max jóváhagyja.
20-as vagyok megint
Idióta vagyok? :) Engem nem zavar hogy minek titulálsz. A gyerekedet viszont sajnálom hogy ilyen anyja van mint te és a férjedet is hogy ennyire melléfogott.
A bíróságon nem hülyék dolgoznak, és a kirendelt pszichológus is át fog látni a szitán (vizsgálni fognak téged is).
Ha nekünk lejön így látatlanban, hogy egy idióta vagy, szerinted a szakembereknek nem fog? :)
Ja mivel most csináltam végig a pert és ugyanez volt. Ő közöset akart én kizárólagost, megmondta a Bíró neki az elején hogy közöset ítélni nem tud ha a másik fél nem akarja. A közös felügyelethez nagyon jó kapcsolat kell a két fél között ami nálunk se volt meg.
De mindent megtalálsz a neten.
Amiről te beszélsz még az az elhelyezés de egy 5 éves gyereknél nem fognak heti váltást jóváhagyni. Félned akkor kéne ha ő is kizárólagost akarna és minden oké nála is.
Ha én tárgyalnám az ügyed és a férfi véletlenül becsatolná ezt a kérdést és az igen zavart válaszaid akkor elvenném tőled, odaadnám az apjának, téged gyerektartásra köteleznélek az apja felé, és igazságügyi elmeorvos szakértőt rendelnék ki.
Nem vagy 100-as az tuti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!