Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lottó nyeremény!?
Nyertem 2Millió 800 ezer Ft - t a lottón, de épp válni készülök a férjemtől. Pont az anyagiak miatt, én kevesebbet keresek jóval, ő ezt folyton hangoztatja, és megaláz, ami nagyon szükséges a gyermekünknek azt megveszi, de pl nem vette meg a szupinált bőrcipőt a gyereknek, mert az 13 ezer, csak a gagyi 3000 Ft - ost. Nekem is csak a gagyira lett volna pénzem, de kértem, hogy pótolja ki, a gyerekünk lábának az egészsége érdekében, de azt hitte ez csak divat miatt drága. A nagybevásárlást én intézem, rezsit kb felesben, és ha elfogy a pénzem, kuncsorognom kell tőle, nagyon megalázó, és el is kell számolnom az ő pénzével, blokkokkal :(
Betelt a pohár, elválok, meg is beszéltük, a gyereknek sem jó, hogy állandóan veszekedünk.
Viszont én nyertem egy nagyobb összeget. Még nem vettem fel, mert nem tudom mit csináljak. Ügyvédre nincs pénzem, hónap vége van, férjem meg ugye tudná, ha 20-30 ezer elfogyna.
Mit tegyek? Egyáltalán nem akarom felezni azt a nyereményt, jön az iskolai beruházás, szeretnék most már normális ruhákat, cipőket venni a gyerekemnek, őszre is. Nem akarok a férjemnek adni belőle. Mit tegyek?
Egy nagyon megbízható közeli családtagoddal egyezz meg hogy az ő számlájára kerüljön a nyereményed ameddig nem váltok el. Ha az a nevedre kerül az a pénz válás előtt akár külön számlára kifog derülni és az közös vagyon amiből a férjed jogosan kérhet.
De így ha más nevére kerül senkinek semmi köze hozzá.
A másik meg az hogy nagyon megbízható családtaggal akár szüleiddel, vagy tesóddal beszéld meg, egyezzetek meg, most azért nem egy hű de nagy összeg a közel 3 millió forint de elég sok mindenre egy ideig elég lesz. Ha mondjuk adsz belőle valamennyit annak aki vigyázni fog rá ameddig rendeződnek a dolgok szerintem az neked igazán beleférhetne mondjuk 20% ot adsz neki vagy legrosszabb esetben kérd ki csak a 2 millió forintot a maradék meg legyen az övé, és még mindig több mint a fele lesz nálad, a maradék meg olyan családtagnál aki jobban megérdemli mint a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!