Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lottó nyeremény!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lottó nyeremény!?

Figyelt kérdés

Nyertem 2Millió 800 ezer Ft - t a lottón, de épp válni készülök a férjemtől. Pont az anyagiak miatt, én kevesebbet keresek jóval, ő ezt folyton hangoztatja, és megaláz, ami nagyon szükséges a gyermekünknek azt megveszi, de pl nem vette meg a szupinált bőrcipőt a gyereknek, mert az 13 ezer, csak a gagyi 3000 Ft - ost. Nekem is csak a gagyira lett volna pénzem, de kértem, hogy pótolja ki, a gyerekünk lábának az egészsége érdekében, de azt hitte ez csak divat miatt drága. A nagybevásárlást én intézem, rezsit kb felesben, és ha elfogy a pénzem, kuncsorognom kell tőle, nagyon megalázó, és el is kell számolnom az ő pénzével, blokkokkal :(

Betelt a pohár, elválok, meg is beszéltük, a gyereknek sem jó, hogy állandóan veszekedünk.

Viszont én nyertem egy nagyobb összeget. Még nem vettem fel, mert nem tudom mit csináljak. Ügyvédre nincs pénzem, hónap vége van, férjem meg ugye tudná, ha 20-30 ezer elfogyna.

Mit tegyek? Egyáltalán nem akarom felezni azt a nyereményt, jön az iskolai beruházás, szeretnék most már normális ruhákat, cipőket venni a gyerekemnek, őszre is. Nem akarok a férjemnek adni belőle. Mit tegyek?

2019. júl. 26. 14:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

8-as! Igaz nem írtam, de férjem nem tudja, hogy nyertem.

Köszönöm a válaszokat, testvéremet kérném meg, de félek ha elkotyogja a férjének, az meg tovább és a végén férjemhez elérne az infó. Apám alkoholista, sokszor azt sem tudja hol van, és nem ismer meg, szóval ő kilőve, anyám meg Alzheimer - ese, nem tudom lehet e bízni benne. Ezért is tettem fel a kérdést, szűk családi kör kicsit macerás. Tágabb családi kör szóba sem jöhet... A mai napig a tízen x éve zajlott esküvői kiadásokat emlegetik, borzasztóak...

Külföldi Bankszámlát is látják a válásnál?

Mi lett volna, ha nagyobb összeget nyerek, mondjuk 400 milliót... Ez a 2,8 még nem akkora összeg, a 400 millióhoz képest, ha feleznem kéne, mert férjemnek nagyobb a megtakarítása, több millió, akkor annak a fele jár nekem? Milyen esetben nem jár?

2019. júl. 26. 14:41
 12/24 anonim ***** válasza:
76%

A házasság alatt szerzett minden vagyonotok és adósságotok közös.

Hogy és miért mentél férjhez, ha a legalapvetőbb jogaiddal és kötelességeiddel sem vagy tisztában?!

2019. júl. 26. 14:44
 13/24 Lazy Lover ***** válasza:
66%
El ne higyétek már :-D. Jó nagy troll kérdés :-D. B-)
2019. júl. 26. 14:45
 14/24 anonim ***** válasza:
61%

13ezerért cipőt venni úgy, hogy fél éven belül kinövi szerintem se épp egy értelmes ötlet.

Ezen felül a lottónyeremény is közös, amíg házasságban élsz, ahogy a hitel is... Ez nem úgy megy, hogy csak azt felezem, ami nekem jól jön. Az, hogy a férjed az anyagi dolgokhoz így áll hozzá, szerintem nem tegnap kezdődött és akkor is ilyen is volt, amikor hozzámentél.

Egyébként meg bárki felveheti a pénzt helyetted, onnantól az az övé, vagy ha házas, az övék. Vagy odaadják, vagy nem. Nyilván olyannal kéne felvetetni, aki nem cseszi át a fejed.

2019. júl. 26. 14:50
 15/24 A kérdező kommentje:

Férjem nem volt ilyen, hogy is mondjam... Sóher. Anyagias, sőt! Amióta felfutott a cége, azóta ilyen.

A 13 ezer Ft - s cipő nem is drága, pedig bőr - egy sima Richter cipő. De az legalább ortopédiailag ajánlott, a gagyi kínai mit tud? Műanyag az egész, gyerekemnek igyekszem jót venni, de igyekszem hogy?

Aki azt írta, hogy kamu annak üzenem, hogy sajnos nem. Nem oltogatásért jöttem, hanem tanácsért, mivel a saját rokonaimban sem bízok. Nyáron meg nem lehet elválni 90 napon belül (hogy utána vegyem fel a nyereményem), főleg, hogy gyerek van. Első körben mediátorhoz küldenek békülésre.

2019. júl. 26. 14:57
 16/24 anonim ***** válasza:
29%
Én felveszem neked! Esküszöm oda fogom adni :))
2019. júl. 26. 15:10
 17/24 anonim ***** válasza:
94%
A nyereményt felveszed,a számlát megszünteted.A pénznek veszel egy zárható széfet,vagy táskát.A táska pénzt elrejted a lakásban,ahol nem találja meg a férjed.A költekezéssel óvatosan,le ne bukj.Ja,kértél kölcsön vkitől,ha kérdez.Nem nehéz,nyugi:)
2019. júl. 26. 15:16
 18/24 anonim ***** válasza:
84%

Jogilag mindenetek közös. Az ő megtakarítása és a te lottó nyereményed is!

Én a helyedben nem tartanék igényt az ő pénzébe, cserébe a nyereményt titokban felvetetném valakivel, aki átadja kp-ben.

2019. júl. 26. 15:32
 19/24 anonim ***** válasza:
84%

Senkinek se szolj, és ne is nagyon kolts belole.

Te vedd fel a nyereményt, es dugd el valahova.

Az a lenyeg, hogy senki se tudjon róla.

Most ved meg a gyereknek a kinait, majd valas utan tudsz venni neki normálisat.

Attol a gyereknek nem lesz maradando karosodasa ha most megveszed neki az olcso cipot, neked viszont a fele penzed banja.

Egyevkent nalunk is ez van.

Miota tele lett pénzzel, azóta soher lett.

Magára persze nem.

2019. júl. 26. 15:49
 20/24 anonim ***** válasza:
38%

A "Hiteles kérdések rovat" újabb taggal bővült.

Amúgy add nekem, istibisztire esküszöm, hogy felét visszaadom.

2019. júl. 26. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!