Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lottó nyeremény!?
Nyertem 2Millió 800 ezer Ft - t a lottón, de épp válni készülök a férjemtől. Pont az anyagiak miatt, én kevesebbet keresek jóval, ő ezt folyton hangoztatja, és megaláz, ami nagyon szükséges a gyermekünknek azt megveszi, de pl nem vette meg a szupinált bőrcipőt a gyereknek, mert az 13 ezer, csak a gagyi 3000 Ft - ost. Nekem is csak a gagyira lett volna pénzem, de kértem, hogy pótolja ki, a gyerekünk lábának az egészsége érdekében, de azt hitte ez csak divat miatt drága. A nagybevásárlást én intézem, rezsit kb felesben, és ha elfogy a pénzem, kuncsorognom kell tőle, nagyon megalázó, és el is kell számolnom az ő pénzével, blokkokkal :(
Betelt a pohár, elválok, meg is beszéltük, a gyereknek sem jó, hogy állandóan veszekedünk.
Viszont én nyertem egy nagyobb összeget. Még nem vettem fel, mert nem tudom mit csináljak. Ügyvédre nincs pénzem, hónap vége van, férjem meg ugye tudná, ha 20-30 ezer elfogyna.
Mit tegyek? Egyáltalán nem akarom felezni azt a nyereményt, jön az iskolai beruházás, szeretnék most már normális ruhákat, cipőket venni a gyerekemnek, őszre is. Nem akarok a férjemnek adni belőle. Mit tegyek?
Ez jogilag közös vagyon.
90 napig lehet jelentkezni érte.
Nyiss egy számlát és kérd arra a pénzt.
Ez nem akkora nagy összeg, hogy feltunoen koltekezz belőle.
Köszönöm, első válaszadó, az lesz valószínűleg, amit javasoltál.
Tudom, hogy jogilag közös, de az ő keresete nem közös, magának vásárol be, meg ritkán gyereknek, de azt is, mintha fogát húznák...
Válásnál nem nézik a banki adatokat? Tehát, hogy kinek mennyi számlája van, mennyi pénz van rajta?
A lottónyeremény is közös vagyon, mivel házasságban élsz a mai napig.
A bíróságon sem hülyék ülnek. Szerinted a férjed ügyvédje és a bíró nem fogja vágni, hogy meg akarsz pattanni a pénzzel?!
Minden közös. A férjed félretett pénze is, és a te nyereményed is. Ha van hiteletek, az is.
A házasság pont erről szól.
"Nyiss egy számlát és kérd arra a pénzt."
Ennek semmi értelme, válásnál nyilván kiderülne. Tedd azt, amit az első válaszoló javasolt: váltsa ki a nyereményt olyan, akiben 100%-osan megbízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!