Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha genetikailag nem vagyok vékony, nincs esélyem a férfiaknál? Egyedül fogok meghalni?
Nőként csak annyi lenne a dolgom, hogy genetikailag vékony legyek. Próbálkoztam, küzdöttem, de mindhiába! Megbeszéltem a genetikámmal is, de jól átvágott!
Ábrák:
1. Genetikailag vékony (azaz bombanő)
2. Genetikailag nem vékony, de sovány (a menjél edzeni kategória)
4. A genetikailag nem vékony leszálkásított
Így már bombanő, igaz? :)
Szexi így, fiúk?
BAH! Kövér férfiként még annyi esélyed se lenne. Sőt igazéból az a legrosszabb.
8asnál a pont. Én ugyan nem genegikailag (bár sokáig azt hittem), hanem pajzsmirigy betegség miatt nem tudtam soha lefogyni, de pasim ettől még mindig volt. Pontosítok: azokban a periódusokban nem volt, amikor rápörögtem, hogy kövér vagyok, és éheztettem magam. (Úgyse sikerült lefogyni)
Egyszerűen nem vonzó a rinya.
ha kövér vagyok az a baj, ha vékony vagyok az a baj, ha férfi vagyok az a baj, ha nő vagyok az a baj, ha szexi vagyok az a baj ha nem vagyok szexi az a baj, ha belelátok a fejedbe az a baj ha nem látok bele a fejedbe az a baj
az a baj
Nektek nőknek még elnézik ezt, de fordítva... hajajj!
Ez a súly dolog nem genetika, bármelyik orvos megmondja!
A pajzsmirigyes válaszolónak : én is az vagyok, hashimotos. Rendes orvost kell találnod, aki rendesen beállítja a gyógyszer adagodat! Én 164 cm vagyok és 58 kiló. Lehetnék vékonyabb is, foghatnám a kb 5 kiló pluszt rajtam a betegségemre, de nem fogom, hanem bevallom, hogy össze vissza zabálok!! Annyira gáz már, hogy pajzsmirigy betegségre fogják az emberek a dagadék valagukat! Gyógyszerrel kezelni lehet! Lusta vagy orvoshoz menni, lusta vagy rendesen beszedni a gyógyszert, lusta vagy odafigyelni mit eszel, inkább zabálsz és siránkozol hogy pajzsmirigy beteg vagy nem tudsz lefogyni! Jelentem: LE LEHET FOGYNI PAJZSMIRIGY BETEGKÉNT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!