Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tudnátok vonzódni olyan lányhoz, akinek nem tökéletes az arcbőre?
Emiatt sok alapozót használ, hogy az aknékat vagy a tág pórusok elfedje.
Ilyen esetben jogos a smink?
Kb minden felnőtt nőnek ilyen pórusos ott a bőre, ez még nemis számít durva esetnek.
Ez szerintem sem az az igazán durva, "muszáj smink alá rejteni" kategória. Teljesen elfogadható, nem taszító. Ha tényleg ilyesmi a bőröd, akkor én nem gondolnám, hogy különösebben aggódnod kellene.
Az enyém tág pórusú, sok aknéval, zsírosodik, vörösödik, pigmentfoltos - mindez egy alapvetően fehér bőrszín mellé. Nem rejtem el, mert képtelen vagyok elviselni az érzést, hogy van valami az arcomon, ez ilyen egyéni defekt. Természetesen nem is jövök be a férfiaknak, na de az én bőröm azért valóban, látványosan durva. Mellé az arcvonásaim sem szépek. Kb. EZ az a szint, amihez nem lehet vonzódni.
Egyetértek előttemszólóval!
Ha jó a segged, akkor senkit sem érdekel egy kis bőrhiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!