Szerintetetk miért van az, hogy a fiú képesek vonzódni renget lányhoz, nekik nem is kell tökéletes külsejű lány sokszor, ellenben a lányok csak a tökéletes vagy a társadalomból kitűnő külsejű (például néger) fiúkra buknak csak?
még sose láttam "tökéletes" fiút, mégis volt elég hosszú ideig barátom, aki nem is volt tömegből kitűnő...
sőt, folytatom: 168 cm
mégis szerettem... pedig nem vagyok valami ocsmány 'akinek csak ez jutott', csak szimplán figyelt rám... durva, mi?
képzeld, vannak még ilyen lányok...
Ez baromság. Mivel gondolom fiú vagy,a fiúkat ismered jobban,azért mondod. Én lányként fordítva ugyanezt el tudom mondani. Egyébként szerintem az értékrend nem nemtől függ,hanem attól,milyen körökben mozog az illető. Az érzelmileg tahóbb rész mindig felnyomta maxra az igényeit,közben negyedét se nyújtani a másiknak,mint amit elvár,aki meg kicsit kulturáltabb,az tudja,mire vágyik,és az alapján állítja fel az értékrendjét-mérlegelve a fontosabb(átlalában belső) és a kevésbé fontosabb(külső) tulajdonságokat. Ennyi. Bocsi,de kicsit kezd irritálni,hogy a lányok el vannak hordva minden felszínes,érzéketlen embernek,mintha nem is tudom,mit tettek volna. Tessék normális csajnak normálisan udvarolni,nem olyanok után futni,akiről szinte lerí,hogy a külsőre megy és iszonyatos elvárásai vannak.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!