Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandon csak akkor lehet pasizni, ha egy nőnek tökéletes alakja van?
Hát figyelj...voltam ilyen tökéletessel...megjegyezték hangosan kis idióta tinigyerekek, hogy nahátezek közül aaaz, a másik. Pedig csak nem volt lapos hasam, volt mellem...(most bálna vagyok)
Aztán voltam másik szintén feleslegmentes csajjal, akkor is jöttek oda, és az izmosabb, magasabb, elvileg jobb pasi volt rámállva inkább, nekem nem jött be, csajnak meg igen...
szóval nem
:D kíváncsi lennék, hogy egy nő hogyan pasizik a strandon...
Helló, Szabina vagyok, meghívsz egy kólára?
:D
#8-as én kamaszkoromban egyáltalán nem model alkattal mindig valami nagyon gáz szöveggel menetem oda egy-egy kiszemelt pasihoz.
Pl láttam csordába verődve fiukat, oda mentem az egyikhez azzal a szöveggel, hogy "Figyi ott fogok úszkálni, de ha elfelejtenék úszni, akkor majd kimentesz?" Ebből egy 8 hónapos kapcsolat lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!