Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire várjátok el egy nőtől, hogy tökéletes legyen a külseje?
Egy bőrhiba se lehet rajta, mindig szőrtelen legyen és ne is szúrjon soha a lába vagy akármije, mindig szexin öltözzön, a haját mindig formázza, az alakja kifogástalan legyen (vékony formás no felesleg) és mindig sminkeljen?
Vagy csak én fogtam ki ekkora parasztot és azért megengedik a nőknek, hogy rajtuk is legyen hiba?
Csak te fogták ki ilyet.
Zsák a foltját mindig megtalálja.
Pont annyira fogadom el ezeket a dolgokat, amennyire a nők.
Neked mennyire fontos, hogy egy bőr hiba, heg, szőrszál, etc se legyen rajtam?
A "borosta" természetesen szúr, szóval kit érdekel.
A szexi öltözködés legyen inkább egy szexi, aranyos, igényes öltözködés ami neki jól áll és szereti. Ez lehet tőlem puha pulcsi mánián át az ingek hordásáig bármi, de ne divatból tegye.
A hajra meg... inkább minimalista legyen. Nem kell semmilyen hajfánk, gettó fonás meg a többi. Sima kiengedett haj esetleg a vége kicsit megformázva vagy hátrafogva és kész ezektől szebb nincs.
Nagy eséllyel te fogtál ki ekkora parasztot. Valamilyen álomvilágban él, vagy konkrétan a média uralta világban (instagram...stb ahol "tökéletes"-nek mutatja magát mindenki" és azt hitte hogy ez a való élet.
Aki szeret az fog szeretni szőrösen,csupaszon és a bőrhibáiddal együtt fog téged szépnek látni. :) 22/F
Semennyire, ezt inkább ti nők szoktátok elvárni. Aki pedig ennek az elvárásodnak megfelel, az nem csoda, hogy szintén elvárja tőled, hiszen bármikor talál nálad jobb nőt.
Nekünk férfiaknak a legfontosabb az, hogy a nő értelmes és normális legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!