Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért várjátok el egy pasitól, hogy tökéletes legyen mikor ti sem vagytok azok?
Az előbb beszélgettem egy nővel, azt mondta, hogy 180 cm felett kezdődik a férfi, megkérdeztem, hogy akkor aki alatta van az mi?Erre nem tudott válaszolni:D
Egy csomó külsőséget mondott, ennyire számítana a külső?Vagy csak a csaj volt hülye?
Izmos test, kedves arc, meg ilyeneket mondott.
te járnál elől deszka hátul léc csajjal?
minimum az egyik legyen jó, vagy az alakja, ja meg azé ne legyen zacskózni való arca sem, nem kell hogy nagyon szép legyen, de legyen meg az összhatás ennyi
normális csaj nem jár bulémiás emo-s kocsöggel, amúgy meg ha nem akkor nem most mit pattogsz ezért? lehet megteheti a csaj hogy ilyen igényei legyenek kész ez van nincs mit tenni
Figyeljetek, bemásolok ide egy chatelést, légyszi írjátok róla le a véleményeteket.
miért számít hogy 180 centinél magasabb legyen?
taliztem
1 átlgos
inkább átlag alatti
fiúval
aki nekem bejött
ott kezdőik a férfi
én 170 vagyok
cipőval
én 176 vagyok, akkor én nem is vagyok férfi?
177
hát pont határ
175
alatt
nincs férfi
nem létezik
Egyébként nem szép dolog hogy ilyet mond na, de ez nem elvárás. Én a helyében úgy fogalmaztam volna, ha már mindenképp a férfi témát boncolgatjátok, hogy "számomra a megfelelő férfi 180 cm magas vagy magasabb".
Tőled pedig az nem szép, hogy bemásolod. Kettőtök között zajlott a beszélgetés, rátok tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!