Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire várjátok el egy nőtől, hogy tökéletes legyen a külseje?
Figyelt kérdés
Egy bőrhiba se lehet rajta, mindig szőrtelen legyen és ne is szúrjon soha a lába vagy akármije, mindig szexin öltözzön, a haját mindig formázza, az alakja kifogástalan legyen (vékony formás no felesleg) és mindig sminkeljen?
Vagy csak én fogtam ki ekkora parasztot és azért megengedik a nőknek, hogy rajtuk is legyen hiba?
2019. máj. 19. 07:24
11/15 anonim válasza:
nem ilyet fogsz ki, hanem ilyenekkel állsz szóba.
próbálj értelmnesebb fickókkal is ismerkedni.
12/15 anonim válasza:
Ezek a dolgok nem midig derülnek ki elsőre. Sőt, van egy olyan férfitípus, aki az elején elfogadja a másikat, de ahogy elkezd felszállni a rószaszín köd, egyre többször köt bele, hogy miért nem szőrtelenített már egy hete, miért ezt a blúzt veszi fel, a fodrásznál ne merjem többet vágatni a hajából, mikor volt utoljára pedikűrösnél stb. Ez fokozatosan alakul ki egy nagyon jó időszak után, mindegy védekezésképp önmaga és a párja előtt, hogy már nem kívánja annyira és biztosan azért mert a nő elhanyagolja magát. Amúgy ezek többnyire átlagos fickók, exem is ilyen volt, alacsony, átlagos, de amikor egy év távkapcs után ami a szép és jó volt összeköltöztünk, akkor további kb fél év, egy év után elkezdődött ez. És nagyon durva méreteket öltött, én meg ugye még mindig a rószaszín szerelemben....megalázó az ilyen.
13/15 anonim válasza:
nem várok el tökéletességet csak ápoltságot. legyen nőies. egy teltebb nő is lehet szexbomba. tehát legyen ápolt, nőies kívül és belül is, kedves, mosolygós és cuki. a sminken legtöbbször röhögni szoktam, némelyik csaj bazári majmot csinál magából. na mindegy.
14/15 A kérdező kommentje:
Átlagos volt a srác, sőt, kicsit duci és kocka is, csak életében nem beszélt pár mondatnál többet lánnyal (nem volt még se kapcsolata, se randija, se egy lány barátja vagy egy vele egyidős lány rokona) és nem tudta, hogy mi nők is emberek vagyunk...
2019. máj. 19. 12:27
15/15 anonim válasza:
Semennyire, én az apróbb hibákért kimondottan oda vagyok mert attól egyediek az emberek. Meg én amúgy is a fiúsabb lányokat szeretem, szóval egy farmer és kapucnis pulcsinál nincs is jobb. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!