Hogyan lehet a strandon is tökéletes frizurával megjelenni?
szerintem ne foglalkozz vele! nem csak az én véleményem, sokaktól is hallottam már, hogy nagyon gáz, ha egy csaj strandra szépen megcsinált hajjal és sminkben megy.
volt egy osztálytársam, még anno amikor gimis voltam, osztálykiránduláson élményfürdőbe mentünk, és előtte vastagon kisminkelte magát, meg valami barnító is volt rajta.... mire vége lett a napnak a sminkje végigfolyt az arcán, a barnító meg elkezdett valahogy lemállani róla, és úgy nézett ki kb az egész teste, mintha rothadna a bőre a húsa, iszonyúan szánalmas volt
szóval, ha strandra mész, csak fő a természetesség
A hajformázókban és egyéb mindenfélében csupa olyan anyag van, ami napfénnyel együtt nem túl jó a hajnak. Ugyanígy a smink... beleég a bőrödbe és egy életre ronda leszel.
Amúgy tökéletes strandcsajokat én még csak filmekben láttam. ők meg úgy csinálják, hogy a tengert csak mögéjükteszik greenbox-szal, vagy egy egész gárda csinálja meg újra és újra a hajat és sminket.
Amúgy meg nem menj be a vízbe. Csak süttesd magad, bár sztem nem élmény... Vizesen meg mindenki szánalmas ázott veréb, mert a fejére lapul a haja. Ha már kicsit szárazabb, túrj be,el azítsd meg, akkor nem lesz olyan, mint akit fejen nyalt a Bodri.
És inkább próbálj meg szórakozni, elvégre azért megy az ember, vagy velem van a baj, amiért nem foglalkozom a bőrömmel, a sminkemmel és hogy milyen trendi legyen a cuccom a strandon...? O_o""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!