Illik-e srácként meztelen felsőtesttel megjelenni egy laza kerti partyn?
Szerintem ne meztelen felsőtesstel jelenj meg, mert az furcsa...
De egy kis idő után szerintem nyugodtan leveheted a felsődet. Bár ez attól is függ, kik lesznek ott. A barátaid előtt simán, de ha épp bemutatkozni mész a barátnőd szüleinek akkor az furán jönne ki. :)
Az szép, ha te a családtagjaid előtt parádézol meztelen felsőtesttel, hogy gyönyörködjenek benned. Ez nagyon gáz... A család amúgyis hajlamos eltúlozni ezeket. És szted mi dog történni a kertiparty-n??? Letámadnak a mamák és lányaik a bokorban? Vagy ott fogsz fesziteni egy helyben, és várod a gratulációkat?? Sztem ez tök béna xD
Ha sokat edzettél és foglalkoztál vele, az dicséretes, de látszik az trikón keresztül is, hogy jó.
L/22
"ők szeretnek benne gyönyörködni, otthon mindig meztelen felsőtesttel vagyok"
Milyen rendes vagy, hogy megengeded nekik hogy gyönyörködjenek benned... XD
Hát nézd, én a helyedbe nem mennék oda meztelen felsőtesttel, legalább valami pólót vagy ujjatlant felkapnék magamra, és az már lehetséges, hogy ott leveszed, mondván hogy "Hú, de meleg van, le is veszem a felsőm." De szerintem nem menj oda csak úgy.
Egyetértek az előzőkkel, inkább menj pólóban és majd ott leveszed =) Ha most elmennél póló nélkül lehet kényelmetlenül éreznéd magad, viszont ha pólóban mész és majd ott leveszed bármikor ott a pólód, hogy visszavedd! Egyébként egy szép férfitestnél nincs szebb szerintem!
17/L
De hogy nézne már ki?
Röhejesen, még ha ki is vagy dolgozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!