Illik-e srácként meztelen felsőtesttel megjelenni egy laza kerti partyn?
hogy lehet valaki ennyire önimádó?!:)
amúgy ezen a laza kerti partin, gondolom haverokkal leszel.
ti nem szoktatok srandra járni nyáron ? vagy búvár ruhában jársz? vagy otthon 5 percet sem bírnak ki a felsőtested csodálása nélkül, ezért ki sem mozdulsz a házból, csak 10kor mikor már mindenki elment aludni?
mert ha nyár, akkor a strandot ajánlanám, ott aztán nem csak az ismerősöknek, hanem ismeretleneknek is mutogathatod magad...sőt napfényben...javasolnék egy kis napolajat is, az még szexisebbé teszi a testet.
de ne legyél szomorú, ha az emberek nem mennek majd oda hozzád olyan mondatokkal, mint: "megérinthetem a tested?",
"nagyon szép a tested" "gyönyörű vagy" stb...ezt simán tekintetekből is levonhatod.
plussz ha b.uzi vagy, akkor "menő" ez a fajta önmutogató, egós viselkedés....de ha a csajokat szereted, és szeretnél is egyet...jobb ha hamar visszafogsz magadból...mert azok után hogy egy lány kiszúrt magának (köszönhetően a testednek ), de te az elkövetkezendő órákban, hetekben, hónapokban is csak magadra koncentrálsz, nagyon gyorsan elküld a pi.csába...hogy mutogasd magad a cirkuszban papa.....:)
Egyáltalán nem akarom, hogy egy lány a felsőtestem miatt szeressen meg, azt akarom, hogy a belső értékeim ragadják meg. Az otthoni fényezést én is kicsit túlzásnak tartom, de erre céloztam is. Viszont ha valakinek valamije szép, azt azért nem kell eltakarni. A lányok sem véletlenül járnak miniszoknyában.
Különben tegnap este volt rajtam ing a kerti partyn, bár nem volt végig begombolva.
Háát hallod:D Tavaly nyáron elmentem egy kertipartyba. A házigazdát ismertem csak és őt is futólag, szóval kicsit be voltam sz*rva hogy mi lesz..
Netuddmeg, megérkeztem délután kicsit megkésve.. ahogy beléptem a kertbe azt láttam hogy legalább 20 fiú, meztelen felsőtesttel sütöget xDD Rájuk néztem, ők meg rám.. vicces jelenet volt, egyedül én voltam rendesen felöltözve xDD (Mivel lány vagyok:DD)
De szinte érezni lehetett a rengeteg tesztoszteront a levegőben xDD
Ezt nem azért mondom hogy szar volt, hanem éppen ellenkezőleg:P Tetszett a látvány:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!