Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aki volt már modell, reklámarc...

Aki volt már modell, reklámarc válogatáson az leírná hogyan zajlik egy ilyen és milyen ruhában, milyen sminkkel érdemes megjelenni?

Figyelt kérdés
Esetleg hogy milyen kérdéseket tesznek fel.
2009. szept. 28. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
beülsz 1 kamera elé és kérdezgetnek, hogy hogy hivnak, hány éves vagy milyen suliba jársz.. általános kérdéseket... fontos h ne látszodjon rajtad, hogy izgulj, semmi extra smink csak természetes, a ruhád meg a stilusodhoz passzoljon, de azért ne tul extrem inkább az is olyan természetes... nem kell kiöltözni...:) remélem segitetem:)
2009. szept. 28. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) bár sztem ez még nem lesz olyan komoly, mert rajtam kívül még rengetegen lesznek, csak egy sima előválogatás:)
2009. szept. 28. 21:41
 3/4 anonim válasza:
Ha castingra mész azt vedd figyelembe, hogy minek a válogatására mész, és a szerint öltözz. Ha eskűvői fotozásrol van szó ne tornacipőben, és h a sport reklámrol, ne tűsarkú üvegcipőben topogj be.
2009. szept. 29. 00:00
 4/4 anonim ***** válasza:
A casting elott tajekoztatnak a ruhaval kapcsoltaban, mert van,h kell furdoruhat vinni, legtobbszor kikotik,h smink nelkul, termeszetes, kiengedett hajjal kell menni.
2009. szept. 29. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!