Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért 20 évvel ezelőtti képeket tesznek a nők a társkereső oldalakra?
Lány ballagási kosztümben, alatta: Erzsike, 44 éves.
Az ilyen nők mégis mit gondolnak? Hogy majd nem veszi észre a pasi a randin, hogy már nem pont úgy néz ki a nő, mint 18 évesen. Nem is értem én ezt.
Kirakja azért, hogy látszódjon, miért akkora az egója.
Azért valahol érzi, hogy a 80 kiló nem 601
34 vagyok, 15-22 évesnek szoktak nézni.(Zavar is nagyon) Kb pont ugyanúgy nézek ki, mint 18 évesen, annyi változás van, hogy hosszabb a hajam.
Egyébként az nem a lánya esetleg? Sokan szeretik mutogatni a kölykeiket, másrészt nem árt ha tudja az esetleges áldozat, hogy a nőnek gyereke is van.
A legtöbb ember nem fotózkodik minden nap. A legtöbb esetben azért van így, mert olyan képe van csak, a szelfi meg gáz.
Lehetne mondani, hogy csináltasson képet, de akkor vagy profihoz megy, ami macera és költség, vagy ha ismerőssel/családdal fotóztatja magát, akkor magyarázkodni kell, hogy miért is készül a kép.
Egyszerűbb a meglévőt használni, még ha régebbi is.
#4. Erre mernél képet is feltenni? :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!