Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kezdjen egy férfi társkereső oldalakon?
Hölgyeim, a segítségüket szeretném kérni.
Azt is hallottam már, egy nőnek nem elég az, ha azzal kezdi valaki a beszélgetést, hogy "szia, lenne kedved csevegni, ismerkedni?"
Én pedig nem vagyok valami kreatív ilyen téren, szóval ötletem sincs, mit kéne írnom...
Segítsetek, mi kell a nőnek? Mit írjak, ami miatt visszaírnak, felkeltem a figyelmüket?
24-30 éves korosztályt szeretném elérni.
Ugyanaz, mint amit 2 évesen a játszótéren kell csinálni egy barátkozásnál.
Ezt akkor szokták megtanulni az emberek.
Az igaz. Amin mosolyogsz, delejesen nézed a képnézőt és egy kicsit előre dőlsz.:)
És ne legyen nagyon rossz minőségű!
férfi vagyok, ok.
férfiak meg nyilván ne írjanak, köszi.
úgy érzem ez halott próbálkozás...
1) Töröld magad arról a szarról!
2) Állj fel a géptől és add magad!
jézusom mi a probléma? :D a hölgyeket kérdezem, hogy ők mit szeretnének hallani, mi az, ami miatt visszaírnak egy férfinak. mi a tippjük, mivel kezdjem, mi az, ami felkelti érdeklődésük, amire szánnak egy választ vagy valami.
a faszik kotródjanak már innen, semmi keresnivalójuk nincs itt.
tudom, hogy csicska vagyok, egy balfék, oké, vége. folytassátok amit elkezdtetek, csak ne itt.
uram isten, ennyi beteget...
Férfi vagyok,tudom mondtad, hogy "kotródjunk" innen, de ettől függetlenül leírom a véleményemet.
Ha normális nőt akarsz kifogni, akkor a profilodhoz kell kb 3 kép minimum. Egyik se legyen selfie. Legyen egy arc, egy teljes test, és egy hobbis képed ami bemutatja ki vagy. A profilodba is írj egy kis bemutatkozást, pár rövid szóba, és azt, hogy nagyjából kit keresel.
A nők tudják hogy a férfiak jobbra húznak minden nőt, ha te nem is, azt fogják hinni, hogy de... ebből az jön le nekik, hogy neked ők az egyik csaj akit vaktában jobbra húztál friss numera reményében. Ezt úgy tudod a legjobban elhesegetni, hogy az első leveledet személyre szabod amennyire csak tudod.
Például, ha a lánynak ott a profiljába, hogy szeret olvasni, akkor rákérdezel, hogy mit olvas, illetve megemlítesz pár saját kedvenc szerződet, már ha van. Ha zenél, akkor ugyan ez. Ha nincs semmi bemutatkozása, akkor az egyik képére próbálj rákérdezni. Pl nyaralós képére, hogy hol készült. Kb azt kell megmutatnod, hogy időt fordítottál rá azáltal, hogy végigböngészted a profilját és nem egy sablon szöveget írsz neki amit minden 2. csajnak elküldtél már.
Remélem tudtam segíteni.
27/F
Igen, tudtál segíteni :)
4 képem van fent, azok olyanok, mint amiket írtál.
És igen, mindig profilját csekkolom először és az alapján kérdezek tőle valamit.
Ha nincs oda írva semmi, akkor az egyik képéről kérdezek valamit - ez nem jutott még eszembe :D ezzel segítettél, köszi :)
1. Olvasd el az adatlapot, FIGYELMESEN. (Én pl. nem ismerkedek dohányzóval, ez le is van írva, mégis akad olyan sügér, aki nem hajlandó figyelembe venni, és bepróbálkozik, ez igencsak bosszantó.)
2. Írhatsz olyat, hogy szimpatikusnak tűnt, és szívesen beszélgetnél. Esetleg ha az adatlapján, fotói között van valami, amivel el tudsz indítani egy témát, mert pl. közös pont, kezdheted ezzel.
3. NE másold be az üzenetedbe az adatlapod szövegét, és első levélként semmiképpen se másolj be egy költeményt (nem ismered a másikat, nem tudod, vevő-e rá vagy sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!