Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igaz hogy akkor talál rá az emberre az igaz szerelem mikor szinte nem is foglalkozik ilyesmivel? 24/F
Heteske! Hol írtam én azt hogy tökéletes vagyok? Mire gondolsz azzal hogy nem változtatok? Ha a válásra gondoltál, na azt nem. Ennek okait már többször leírtam, itt már nem fogom. Negatív vagyok? Lehet, de az én szemszögemből ilyen a világ. Hol van az leírva, hogy csak egy vélemény lehet, és az is csak pozitív? Ha ez így lenne, nem lenne ennyi sz*r ebben a világban. Vagy az nem tetszik, hogy nem rózsaszín szemüvegen keresztül nézem a világot, és nem a pozitív flow-t propagálom? Nekem ez nem jött be, így a magam részéről más utat járok mint a nyáj.
Itt sem említettem meg azt, hogy bújjon a kérdező a föld alá. Én az esélyeket említettem.
Az meg marhára nem érdekel hogy neked mi tetszik vagy mi nem. Nyugodtan oltogathatsz ha neked ez megkönnyebbülés.
Miért ne vitatkozzanak? Te tetted fel a kérdést.
Én úgy látom, hogy ellenkezőleg. Akinek barátnője van arra jobban kapnak a csajok. Talán azért, mert látják, hogy ez a srác mivel kapcsolatban van ezért nem lehet olyan rossz a nőknél. A nőknek pedig inkább kell egy keresettebb menőbb termék, mint egy alsó polcos akciós másodosztályú trutyi. Itt most nem csak a külsőségeket értem hanem a belső értékeket is. Ha már nőd van az már visszajelzés a külvilág felé, hogy alkalmas vagy párkapcsolatra. Minél több nőd volt annál jobban kellesz, mert a szemükben egy "sztár" vagy egy trófea, akivel dicsekedni lehet.
Az a bjom 47%,hogy ùgy csinálsz,mintha kérdezőnek fel kéne adnia.Mert ha várja,ha letesz róla,akkor se talát párt magának.Pusztán azért,mert a Te életed egy kaki romhalmaz.
Igenis,hogy találhat,nem feltétlen van összefüggés,ki kell mozdulni,és ha van rá lehetőség,akkor társaságba menni.Ha ùgy megy oda,hogy csak azért,mert ott talâlkozik valakivel,akkor nagyobb az esélye,hogy nem talál senkit.De ez se törvényszerű.Csak ki kell mozdulni.
Aki jól érzi magát az vidám feldobott és mosolyog , akár azért mert párja van akivel jó a kapcsolata, akár azért mert épp nem keres senkit csak kikapcsolódik, vagy dolgozik és belefeledkezik. Az ilyen ember jobban vonzza a többieket, nemektől függetlenül is. És így több az esélye hogy megismerkedik spontán emberekkel.
De ha konkrét ismerkedés a célja, akkor is lehetséges ez, csak akkor elég elszántnak kell lennie, nemcsak úgy tengeni-lengeni. Az más kérdés hogy ismerkedés még kevés a szerelemhez, ehhez jó nagy mák kell és sok előzetes elképzelés hogy mit is akar hol is keresse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!