Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor talál meg végre a szerelem?
Figyelt kérdés
Nagyon vágyom egy kedves megértő lányra,viszont ha valaki rákérdez hogy van-e már akkor mindig azzal jövők hogy nekem minek,meg ezek az érzelgős dolgok nem nekem valók,mikor belül meg erre vágyom.Volt már barátnőm,de nem igen volt olyan kapcsolat,tehát csak voltunk,néha csókolóztunk de igazából tökre elvoltam nélküle.Kamaszként sose akartam szerelmes lenni,mert valamiért gyengeségnek éreztem azt ha valaki szerelmes.Külsőre nem vagyok rossz pasi.Igazából tényleg nem tudom miért nincs senkim,hiába akarok.Sugárzik rólam hogy nagyon barátnőre vágyom,vagy épp a tagadás hogy "nincs szükségem senkire". Amúgy nem sírásnak vagy ilyesminek szántam,csak ki akartam írni magamból a gondolataim.2017. nov. 16. 14:21
2/4 anonim válasza:
Mikor? Majd ha nem akarod görcsösen, mindenáron.
4/4 anonim válasza:
Szeretethiány.
Dolgozz magadon, hogy sors segíteni tudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!