Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, el tudnátok úgy fogadni, hogy van egy félig fekete gyerekem?
Itt sok a negativ válasz, a valóságban mégis azt látom,hogy a legtöbb elvált anyuka ismerősöm,kolléganőm talált magának új párt ,ki rovidebb ki hosszabb idő alatt.
Esetleg olyat keress akinek szinten van gyereke ,úgy konnyebb a szitu.
Nem mondom, hogy könnyű dolgod lesz, de minden esélyed meg van rá! Anno, amikor az exemmel megismerkedtem és kezdtünk komolyabban összejönni felajánlottam neki, hogy költözzön hozzám. Azt mondta, nagyon örül és szívesen, de tudnom kell valamit! Ha jön, nem egyedül jönne mert van egy 4 éves lánya. Talán hihetetlen, de egy pillanatig nem gondolkoztam a válasz előtt. Természetesnek tartottam, hogy mindketten jöjjenek. Több mint 16 évig voltunk együtt....
Szóval szerintem ha nehezebb is, mint egyedülállóként, de abszolút nem lehetetlen találnod valakit aki elfogad így, a gyerkőccel együtt!
50Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!