Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha csak fekete férfit tudnék elképzelni a férjemként?
Lehet, hogy gáz kérdés, de tini korom óta vonzódom a fekete férfiakhoz. Azóta is arra vágyom, hogy a leendő gyerekeim apja és egyben a férjem egy fekete férfi legyen. Nagyon szeretnék félvér gyerekeket, mert gyönyörűek és aranyosak. Akárkivel nem jövök össze, mert én is látom, hogy közöttük is sok olyan ember van, aki nem becsüli a nőket és nem is tanult, szóval elég magasra tettem a lécet.
21L
Nem túl normális, de vannak ilyen emberek.
Sok olyat ismerek akiknek csak az ázsiaiak jönnek be..
De mennyi a valószínűsége, hogy találsz magadnak egy fekete pasit, aki még a további elvárásaidnak is megfelel? Nem sok. Szinte zéró.
Szerintem ne a bőrszín legyen a fő szempont, hanem inkább a személyiség.
Szerintem ez is egyfajta rasszizmus, ne így válassz partnert. Ezt mondom úgy, hogy az én párom is más rasszból való. Ha van valaki, akivel minden klappol, szuperül kijöttök, megbecsül és szeret, de fehér a bőrszíne, akkor elutasítod? Ez azért elég nagy butaság.
Nincs gond azzal, ha tetszenek neked az ilyen férfiak, mindenkinek megvan a saját ízlése, hogy mit részesít előnyben, de "normálisabb", ha kicsit kevésbé vagy szélsőséges.
Ismétlem az első válaszoló utolsó mondatát: "Szerintem ne a bőrszín legyen a fő szempont, hanem inkább a személyiség."
Tudd meg, hogy milyen itteni erkölcsi normákat tud átvenni (ha itt akar élni), illetve mi vár rád náluk, ha oda költöznél.
Valós eset: egy európai lány férjhez ment Afrikába. Ott tartósan nagy volt a szárazság, amit a fehér feleségnek tudtak be, mert "csakis ő okozta", ezért meg akarták ölni a "boszorkányt". A jószívű sógornője figyelmeztette őt. Éjjel gyalog nekivágott az őserdőnek majd eljutott országa nagykövetségére, ahol útlevelet kapott és hazajött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!