Fekete csődörnek milyen színű szettet tudnátok elképzelni?
Ezek a variációk:
-babakék
-barna
-beige
-bordó
-fehér
-halványzöld
-lila
-narancs
-pink
-piros
-sárga
-sötétkék
-sötétzöld
-szürke
-fekete
Babakék, halványzöld vagy sötétkék szerintem.
De leginkább nekem a halványzöld tetszik :)
Valamilyen sötét szín( s. zöld, s.kék, fekete barna, türkisz)
pirosat semmiképp se narancssárgát.
Szerintem a feketén kívül bármi jól állhat hozzá, mivel mint tudjuk a feketével és a fehérrel bármi jól áll.
Esetleg a nyereg, kantár (ha alábélelt) lehet fekete, de mondjuk az alátét, esetleg lábvédők, fülvédő inkább legyen más színű, de hogy milyen az egyéni preferencia, most magadnak és a lovadnak akarsz felszerelést, vagy nekem? Ez az én meglátásom mondjuk, de szerintem neked tetsszen elsősorban, ne másnak.
2.vagyok
Talán videóról konnyebb lenne választani.
Ha beírod a youtube-Ba , hogy
Reit tv(kiad ezzel kapcsolatban 103 videot. Ott egy csomó lo van aki fekete es mindegyik videóban más szett van rajtuk ) hiszem van fekete ló-kék
. -piros
-sárga
-turkisz
vagy Írd be, hogy eskadron es ott van ilyen ló divatbemutató. 2 videó is készült róla.
Fekete ménem van, és egy pej kancám. Hidd el, ennek a két színnek, meg amúgy általánosságban minden megy!
Ha egyszínűt kellene, akkor én a kéket favorizálom (sötétkék, türkizkék, babakék), meg a lilát.
Viszont nagyon szépen mutatnak rajta bizonyos márkák és azok színkombinációi, pl. a naracs-fekete eskadronos, vagy sötétkék zöldes szegéllyel, fekete-lila eskadronos, kingslandnak vannak nagyon szép kék nyeregalátétei, és ezekhez hasonló színű fásli. Narancsohoz pl. jól illik a tiszta fekete vagy a fekte-narancs fásli is.
Én nekem először a neon zöld jutott eszembe, de az nem szerepelt a fölsorolásban :D
Ezek közül a bézs tetszik a legjobban és a sötétzöld. A pink is nagyon jól áll a feketéhez, csak egy csődőrhöz nem igazán illik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!