Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ezek a tulajdonságok mennyire riasztanak el, ha amúgy egy szép vonzó lányról van szó? (melyik kizáró ok)
1.napi min. 10 szál cigi
2.önbizalomhiány
3.depresszió
4.hangulatingadozás
5.szorongás
6.fáradtság
7.rendszeres alkoholfogyasztás
8.animéket néz
9.flegmaság,beszólogatás
10.gyógyszert szed
11.mértéktelen édességfogyasztás
12.bulizás gyakran
13.sok fiúval haverkodik
14.foci fan Újpest drukker
Én is csak arra tudok gondolni, hogy biztos csak szexelni akar.
Pedig olyan kedves velem, mint senki más és állandóan aggódik értem, szerinte túlhajtom magam és többet kéne pihennem.
Ha van rà időd, energiàd, beszélgess vele, hàtha kiderül a célja...
De vagy dugni akar, vagy akkor a szamaritànus, mint maga Teréz anya.
1. Ez nagy negatívum, de nem kizáró ok.
2. Én is az vagyok, szóval nem zavar.
3. Attól függ, hogy meg akar-e gyógyulni, igénybe vett-e már segítséget, vagy sem.
4. El tudom fogadni.
5. Ez szintén jellemző rám is, feltehetően a 2. és 3. pont eredménye, ha azok rendben jönnek, akkor könnyen lehet, hogy ez is.
6. Az állandó fáradság is összefüggésben lehet a depresszióval, de egyébként el tudnám fogadni.
7. Ez akár kizáró ok is lehet, függ attól, hogy milyen gyakran iszik, és részegedik le, pl. a heti rendszeresség már elég ahhoz, hogy ne kezdjek kapcsolatot.
8. Nem különösebben szeretem az animéket, de nyitott vagyok, így ha mutat néhány minőségi alkotást, különösen ha filmet, pl., mint az Akira azt még értékelném is.
9. Kifejezetten zavarna, egy bizonyos szint felett pedig rá is mehet a kapcsolat.
10. Ha szüksége van rá, akkor nincs gond.
11. Nem zavar, bár jó lenne pontosabban tudni, hogy mit takar a mértéktelen.
12. Nem szeretek bulizni, így ennek nem örülnék, de nem kizáró ok.
13. Nem zavar.
14. Nem érdekel a foci, és a sportok többsége sem, de ez sem kizáró ok.
Ha mindez egy személyre igaz, akkor nem hiszem, hogy szeretnék vele kspcsolatot, az érdeklődési köröm más, és a rendszeres ivás önmagában is kizáró ok, a dohányzás pedig taszít.
Mivel nem ismer és nem olvasta a listádat~, ezért külső alapján tetszel neki és ennyi.
Ezekből amúgy csak a pia, cigi, gyógyszer trió az ami nem jönne be, meg talán a mértéktelen bulizás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!