Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk ezek a tulajdonságok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ezek a tulajdonságok mennyire riasztanak el, ha amúgy egy szép vonzó lányról van szó? (melyik kizáró ok)

Figyelt kérdés

1.napi min. 10 szál cigi

2.önbizalomhiány

3.depresszió

4.hangulatingadozás

5.szorongás

6.fáradtság

7.rendszeres alkoholfogyasztás

8.animéket néz

9.flegmaság,beszólogatás

10.gyógyszert szed

11.mértéktelen édességfogyasztás

12.bulizás gyakran

13.sok fiúval haverkodik

14.foci fan Újpest drukker

2019. júl. 17. 22:08
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Ismer engem, tudja az összeset rólam.

Max az Újpest miatt szívat, mert ő DVSC fan.

2019. júl. 18. 06:47
 32/35 anonim ***** válasza:
Ha a 14es nem lenne teljesen oké lennél
2019. júl. 18. 07:04
 33/35 anonim ***** válasza:
52%
Az is lehet, hogy csak te nagyitottad fel a rossz tulajdonsagaidat, es valojaban nem is annyira veszes a helyzet.
2019. júl. 18. 08:11
 34/35 anonim ***** válasza:

Akkor memjünk sorban.

1.Cigaretta nálam kizáró ok. Orvos vagyok, a fél napom azzal megy el, hogy próbálok másokat rávenni a leszokásra, otthon erre már se időm se kedvem, a bagófüstöt pedig utálom.

2-6-ig ezek egy jó párkapcsolatban vagy nagyon sokat javulnak, vagy teljesen megszűnnek. Az önbizalomhiány annyiból előny is, hogy tele van a himbilimbim a hatalmas arcú, egoista, nagypofájú, bunkó nőkkel, akik azt hiszik, hogy ők sz.rták a spanyolviaszt. Ebból sajnos ma iszonyat sok van.

7. Mi a rendszeres? Én pl. este munka után megiszok egyetlen sört ez még szerintem elfogadható. Az ha valaki rendszeresen részegre issza magát már nem.

8. Előny, csak yaoi-t ne kelljen vele néznem.

9. Tehát egy bunkó az illető. Teljes mértékben kizáró ok.

10. Gyógyszertől függ, inzulinos cukorbeteggel nem jönnék össze, mert pontosan tudom, hogy ez mivel jár. Asthma, antidepresszáns stb. nem probléma.

11.Nem olyan borzasztó dolog, habár elég egészségtelen, gondolom pótcselekvés.

12. Nem kizáró ok, de én nem vagyok bulizós.

13. Ezzel nincs baj, nekem is vannak lány barátaim.

14. Kizáró ok. A foci a bunkók sportja, egy rakás ecsethajú, primitív ember kerget egy golyót a gyepen. A magyar foci pluszban még szánalmas is.

2019. júl. 18. 10:05
 35/35 anonim ***** válasza:

Itt van pár ok:

- cigi

- kutyanáci

- büdös száj, bármiféle ápolatlanság

- önbizalomhiány

- szégyenlősség

- kémia hiánya

2019. júl. 24. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!