Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ezek a tulajdonságok mennyire riasztanak el, ha amúgy egy szép vonzó lányról van szó? (melyik kizáró ok)
1.napi min. 10 szál cigi
2.önbizalomhiány
3.depresszió
4.hangulatingadozás
5.szorongás
6.fáradtság
7.rendszeres alkoholfogyasztás
8.animéket néz
9.flegmaság,beszólogatás
10.gyógyszert szed
11.mértéktelen édességfogyasztás
12.bulizás gyakran
13.sok fiúval haverkodik
14.foci fan Újpest drukker
Vagy anyu mindig azt súlykolta,hogy gyönyörű.Ő meg elhitte,de a valóság valami teljesen más.
Az a csoda hogy utcára ki tud menni ilyen természettel.Nem hogy még haverkodni is képes fiùkkal.Akkor azokkal kellene öszejönnie.Vagy még se oltan gyönyőrű?
Ja, ez kimaradt:
15. elköteleződéstől való félelem
Szerintem van ott még ezen kívül is pâr kimaradt jó kis jellemvonás.
Azzal kéne kezdeni,hogy nem gyůjtögeted minden nap,hogy mennyi rossz tulajdonságod van.
#16. Inkább senki.
Kérdező, előbb inkább kapd össze magad.
32/f
Szegény családból származom, hamar fel kellett nőnöm, megszoktam hogy mindenben segíteni kell, mert a nővérem súlyos beteg, így folyton segíteni kell a szüleimnek.
Érzékeny vagyok, jószívű, túlságosan a szívemen viselem mások sorsát, de valahogy le kell vezetnem a sok feszültséget. Falun lakom, 1,5 óra alatt érek be a munkahelyemre Debrecenbe. Sok barátom van, az emberek szeretnek, mert jó fej vagyok, csak kapcsolat szempontból rosszak az esélyeim.
Van egy fiú a faluban, aki nagyon sok lánynak bejön, és randira hívott engem többször is, de nem hiszem el, mert a fent írt tulajdonságok alapján képtelenség, hogy tényleg komolyan gondolná velem, pláne egy olyan, aki bárkit megkaphat. Ez olyan mint valami rossz vicc, szerintem szórakozik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!