Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ronda srác vagyok, akkor egy lánynak sem fogok kelleni?
Már évek óta próbálkozok ismerkedni, de nem járok sikerrel. Minden lány visszautasított eddig. Pedig már az interneten is próbálkoztam, de annak sem volt semmi haszna. Csak bele kellene törődnöm, hogy ronda vagyok és nem lesz senkim?
20F
4.és 7. jókat mond. Sportolj és pattinsd ki magad egészségesen. Most jövök a strandról az összes nyomi fejű ,de szép testű pasik lánnyal jöttek. Csaj 10/6os volt de gondolom nálád 10/4 is játszana.
Ja igényes megjelenés plussz pont.
Sok lány barátod van...barátzóna mindig. Egy szingli lány barátodat miért nem tudod felszedni?? Ha ismer a külsőt elnyomja (megszépíti) a jó belső!
Nagy valószínűséggel nem, kérdező. A belső értékekre magasról szrnak a nők.
Amíg a rendes fiú odakint vár a szakadó esőben virágcsokorral, a kőbunkó menőmanó már javában döngeti a csajt a jó meleg szobában.
És ne hallgass a 17-es válaszolóra kérdező. Egy túlzott általánosítás, hogy a nőknek nem számít a belső. Nem minden nő ilyen. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy a férfiaknak csak a külső számít és csak a szex. Ez szintén nem igaz minden férfira. Mindkét nemnél a normálisabb, nem felszínes, nem kényes embereknél a belső a fontosabb, hidd el. Részben saját tapasztalat és nekem nőként is sokkal inkább a belső számít.
Nem kérek privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!