Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerkedik, ha azt mondja szeretne barátnőt?
Egyetlen nőhöz sem megy oda sehol, pedig azért lenne rá alkalom, ha máskor nem legalább koncerten vagy fesztiválon. Társkeresőzik de azon kívül,hogy mondjuk bekedvelik egymást egy nővel tovább nem jut mert nem ír rá. Nagyon régen volt már barátnője, nem tudom mire várhat.
Mi lehet az oka?
Nem meleg.
Ez rólam is szól úgy érzem :D
Én azért, mert csak a tutira megyek (ha előtte valahogyan megtudom, hogy bejövök neki, stb..)
Nem szeretek bizonytalanul nyulakat kergetni, mert ha befutna egy üregbe mielőtt elkapnám, akkor szomorú lennék.
Úgyhogy a like-on kívül mást nem teszek ha nem tudok semmit, kivéve ha a csajszi rám ír és egyértelmű a szándék.
27F
Haverod összeillene a barátnőmmel. :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ha nem írtad volna, hogy már volt barátnője, akkor én is azt hittem volna, hogy rólam beszélsz.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!