Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú ismerkedik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú ismerkedik egy lánnyal, és többet is szeretne tőle, akkor miért kell más lányoknak is ugyanúgy csapnia a szelet?

Figyelt kérdés
Vagy csak rossz helyen keresek?Vagy nekem fura a felfogásom,amiért ezt nem tolerálom?Egy sráccal már jó ideje beszélünk, tetszünk egymásnak,találkát is megbeszéltünk,de látom,hogy más lánynak is kb ugyanúgy jelez,mint nekem tette...
2014. júl. 16. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert gyökér. Rád nem mondom, hogy gyökér vagy, deeee...nem szabad hagyni amit csinál a srác :)
2014. júl. 16. 23:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze, mert puhatolózik... Ha lepattintja az első, száll tovább, ez ilyen... Ettől még, ha összejöttök, lehet nagyon is hűséges..:)
2014. júl. 16. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindig van B terv :)
2014. júl. 16. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Több vasat tart egyszerre a tűzben. Ez nem olyan ritka mint gondolod, sokan ismerkednek egyszerre többel is. Az első randi után azért eldőlnek a dolgok így vagy úgy.
2014. júl. 16. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Cirógatnám orcáját csinatos vaslapáttal.
2014. júl. 16. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Én eddig CSAK egy lányra hajtottam és össze is jött vele. Szerintem ha másra is hajtottam volna és ezt megtudja, biztos nem jött el volna randizni.
2014. júl. 16. 23:55
 7/8 A kérdező kommentje:

nekem is emiatt nincs kedvem menni...

olyan mintha azt gondolná,hogy ha nem jön össze az egyikkel jó lesz a másik is.

Pl mi amióta ismerkedünk és bejön nekem más srácokkal nem flörtölök, nem küldözgetek olyan jeleket amiből az jön le,hogy milyen kis kacér vagyok.De lehet ez csak nálam így normális,és nála nem.

És nem tudom eldönteni,hogy ha komolyabb kapcsolatban lennénk,akkor ez változna vagy sem?

2014. júl. 17. 00:04
 8/8 anonim ***** válasza:
én is így gondolom kérdező, hasonló helyzetben vagyok mint te. minden egyes kitudódott flörtjénél lehervadt a lelkesedésem,elnapoltam a randit, nem tudtam volna jó szívvel találkozni vele, hiába mondogatta hogy ezek csak ...hát hirtelen nem is jut eszembe milyen szót használt :)
2014. júl. 17. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!