Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a gyk-n minden férfi havi 4-500 ezreket keres senior programozóként csak éppen nincs szerencséjük a csajozásban?
Az imént éppen egy nő írta ki, hogy a 180 ezres fizetését fél megmondani a leendő kanjának, mert az meg ennek a többszörösét keresi és mit fog szólni hozzá... a hozzászólásokban kanok hada írta hogy ennyi meg ennyi lóvékat keresnek, saját lakás mellett több kiadott lakás, stb.
Tehát akkor minden férfi kíméletlenül jó életszínvonalat tud biztosítani csak éppen nincs szerencséjük a nőzés terén? Kétlem. Nagyon megnézném, hogy az itt kommentelgetők mekkora része rendelkezik valóban azzal a vagyonnal amiket írnak és mekkora része egy csöves proli. Szerintem utóbbi győzne.
46f
Nézd, ez az oldal a kockák gyűjtőhelye. A kockák gyakran rendelkeznék jó, piacképes végzettséggel, amivel jól lehet keresni. De a csajozáshoz nem értenek.
Én magam is a magyar átlag háromszorosát viszem haza jelenleg, bár ez csak mostanában van így és úgy tűnik, nem fog örökké tartani. Ingatlanom nincs és az ingóságaim összértéke is alig haladja meg az 1 milliót. Félretett pénzem is alig van. Az, hogy ez miért van így, hosszú történet. De a lényeg, hogy most éppen én is igen jól keresek, és mégsem láttam még cuncogót közelről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!