Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 45 éves férfi tudja-e még...

45 éves férfi tudja-e még fejleszteni izomzatát, főleg bicepsz és mellizom tekintetében?

Figyelt kérdés
Van-e erre valamilyen szabály, étrend, gyakorlatok intenzitása stb.?

2015. márc. 3. 06:13
 1/8 anonim válasza:
Ez nem kor kérdése, étrendet rengeteget találsz és kalkulátort is amivel tudsz kalóriát számolni. A legegyszerbb, hogy lemész egy közeli terembe megismerkedsz a súlyokkal, esetleg leviszel egy tapasztaltabb barátot vagy fogadsz egy edzőt és ő az étrendtől kezdve mindent elfog mondani, és minden gyakorlatot megtanulsz tőle helyesen kivitelezni.
2015. márc. 3. 06:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 55 éves nöként kezdtem sportolni nulláról, és nekem is sikerült izmokat elöállítani.
2015. márc. 3. 07:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 47-évesen kezdtem és aránylag elég sok izmot felszedtem a 3-év alatt pedig nem is az volt a célom.
2015. márc. 3. 07:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsótól szeretném megtudni, hogy ha nem az izomnövelés volt a cél, akkor miért kezdett el edzeni?
2015. márc. 3. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak kondíció javítás miatt jártam a terembe, egy baleset végett aztán megszerettem a súlyzós edzéseket .Nekem nagyon jó lett a közérzetem ezért is csinálom. Az izom amit felszedtem az meg egy plusz jutalom:)
2015. márc. 3. 20:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megadta a kezdő lökést.:-)
2015. márc. 4. 06:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem tartok semmilyen étrendet, s nem járok konditerembe. Otthon edzek, hogy a szerencsés génekkel rendelkező feleségem mellett kinézzek valahogy. Két év alatt sikerült szép izomkötegeket visszaszereznem.

56F

2015. márc. 4. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Sportolni mindenképp kell. Bár Én inkább az atletikusságra törekednék mint a mell-bicepszre. Viszont a kérdésedre válaszolva: igen, simán tudod fejleszteni az izomzatodat.
2015. márc. 7. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!