Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az is, ha tudom magamról hogy ronda férfi vagyok?
Amúgy elég humorosnak mondanak, jól kijövök a nőkkel, mint barátok. Sajnos előbb-utóbb mindig előjön hogy biztos többet akarok, de .... és ebből lett elegem, ilyenkor inkább simán megmondom, hogy nézzen rá, ronda vagyok, a kutya nem áll szóba velem, nem vagyunk egy kategória, így hagyjon már ezzel a hülyeséggel. Magamat meg nem fogom szpatni hogy loholok egy nő után és reménytelenül szerelmes legyek. Azon már középiskolás-egyetemista koromban túllettem.
Azt vettem észre, hogy ez is baj a nőknél. Volt aki a fejemhez vágta, hogy szánalomból se fog összeállni velem (azt hitte ez valami taktika), volt akitől végighallgattam a “majd egyszer jön valaki hozzádillő”.
Sajnos a nők többsége nem érti milyen ez. Egy nő sokkal jobban talál férfit magának. Pl van két ismerősöm, ugyanazzal a súlyos betegséggel. A férfi jóképűbb, magas, jó arc. A nő molett, nagyszájú, feminista, bunkó stílusú. A srác évek óta nem talál senkit, mert minden nőnél kizáró ok a betegsége amikor megtudják, inkább keresnek egy egészségeset. A csajnál viszont a rossz természete és külleme ellenére sorbaállnak a férfiak, őket nem zavarja hogy betegsége van, elfogadják, örülnek hogy nőhöz jutnak.
Nekünk aztán nem baj...👍🏻
Boldog egyedülálló életet !
Azert, mert a havercsajai azt hiszik, ki akar kezdeni veluk, mert kedves, es zokon veszik, hogy mit kepzel ez a rondasag itt, es ramegy a jo kapcsolatuk.
Amugy kerdezo, ha megint felmerul ez a dolog egy novel, adj egy erzeki puszit az arcara, es sugd a fulebe, hogy titkos vagyam, hogy kikezdjek veled. Kivancsi leszek a reakciora....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!