Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj az is, ha tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az is, ha tudom magamról hogy ronda férfi vagyok?

Figyelt kérdés

Amúgy elég humorosnak mondanak, jól kijövök a nőkkel, mint barátok. Sajnos előbb-utóbb mindig előjön hogy biztos többet akarok, de .... és ebből lett elegem, ilyenkor inkább simán megmondom, hogy nézzen rá, ronda vagyok, a kutya nem áll szóba velem, nem vagyunk egy kategória, így hagyjon már ezzel a hülyeséggel. Magamat meg nem fogom szpatni hogy loholok egy nő után és reménytelenül szerelmes legyek. Azon már középiskolás-egyetemista koromban túllettem.

Azt vettem észre, hogy ez is baj a nőknél. Volt aki a fejemhez vágta, hogy szánalomból se fog összeállni velem (azt hitte ez valami taktika), volt akitől végighallgattam a “majd egyszer jön valaki hozzádillő”.

Sajnos a nők többsége nem érti milyen ez. Egy nő sokkal jobban talál férfit magának. Pl van két ismerősöm, ugyanazzal a súlyos betegséggel. A férfi jóképűbb, magas, jó arc. A nő molett, nagyszájú, feminista, bunkó stílusú. A srác évek óta nem talál senkit, mert minden nőnél kizáró ok a betegsége amikor megtudják, inkább keresnek egy egészségeset. A csajnál viszont a rossz természete és külleme ellenére sorbaállnak a férfiak, őket nem zavarja hogy betegsége van, elfogadják, örülnek hogy nőhöz jutnak.

2019. júl. 16. 08:59
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem baj, bőven szánalmas vagy, szal :D
2019. júl. 16. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekik minden baj...
2019. júl. 16. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekünk aztán nem baj...👍🏻

Boldog egyedülálló életet !

2019. júl. 16. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:
(sóhaj)Na,megint egy.Te azt látod,amit akarsz,a környezeted meg azt,ami ott van.Lehet,hogy csak te látod rondának magad,ezért nem értenek meg.Ha nem akarsz párkapcsolatot,akkor nem mindegy?
2019. júl. 16. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Lol, ez a majd találsz valakit... csak nem engem XD Amúgy nekem nem baj, ha tudod magadról, de volt valaki akit ismertem és szintén "tudta magáról", de kevés emberhez vonzódtam annyira, mint hozzá. Szóval max azért baj, mert alapból úgy indulsz ki, hogy úgysem lesz semmi, bár ha ezáltal low inhib leszel az még előny is.
2019. júl. 16. 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Azert, mert a havercsajai azt hiszik, ki akar kezdeni veluk, mert kedves, es zokon veszik, hogy mit kepzel ez a rondasag itt, es ramegy a jo kapcsolatuk.

Amugy kerdezo, ha megint felmerul ez a dolog egy novel, adj egy erzeki puszit az arcara, es sugd a fulebe, hogy titkos vagyam, hogy kikezdjek veled. Kivancsi leszek a reakciora....

2019. júl. 16. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:
I'm ugly and I know it!
2019. júl. 16. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!