Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi, akibe lassan kezdek beleszeretni úgy érzem, csak játszik velem. Néha le sem tudom vakarni magamról, máskor napokig nem keres. Miért teszi ezt velem?
Mikor egy-egy romantikus estén felvetem neki, hogy lehetne köztünk valami komolyabb is, akkor azzal jön, hogy ő már mennyit csalódott, és nem akar mégegyszer, egyébként, sajnáljam már, mert neki jaj de szar. De ez még nem elég. Egyfolytában áradozik egy lányról (aki nem én vagyok:P), hogy jaj de szerelmes belé. S ezután megcsókol...
Vélemények? Kérlek, írjatok. Teljesen ki vagyok borulva...
21 éves lány
Biztos, hogy nem én vagyok.
Ha ultimátomot adnék neki, kb. ilyesmi lenne a válasz: "Akkor jól van. Nem látlak többé. Ha neked ez így jó, akk or haragudj." Nem beszél nyíltan, ez a baj. .... s talán már nem is akarom. Annyira félek, hogy elveszítem. :'( Már 2 napja nem láttam, s egyre nehezebben bírom. De felhívni nem vagyok hajlandó. Hívjon ő, ha akar. HA akar. :'(
A lány valóban létezik. Ismerem is (látásból), igen jóban vannak, s nemcsak nekem mondta, hogy mennyire odavan érte, hanem a barátnőmnek is.
Randira is hívta, csak a lány mondott nemet.
Köszönöm az eddigi válaszokat, aranyosak vagytok. :)
Draga Lanyka,
Engedd el ezt a fiut meg akkoris, ha egy kicsit belehalsz majd. Mi a jobb elengedni es talalni mast aki csakis teged szeret, vagy orok masodiknak lenni? Ezen gondolkozz el. En biztos elmennek vele egy randira es ha felhozza a csajt, megkerdeznem, ha annyira odavan masert akkor miert veled tolti itt az idejet? Talan mert a csaj nem kivancsi ra es jo a szamar is ha lo nincs?
Felallnek es elsetalnek. Soha tobbe nem vennem fel a telefont es soha nem talalkoznek vele.
Ez az ember nincs tisztaban azzal, mennyire bant teged te pedig magadat kinzod ha turod!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Lehet magától is megoldódik a helyzet, ugyanis egy hete nem is hallottam róla. :'( :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!