Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ide írogató személyeknél tényleg csoda az hogy senkinek sem kellenek a "furcsa" mentalitásukkal?
Komolyan mondom olvastam már pár weboldalt, de ami ITT megy azon nem tudom hogy sírjak e vagy röhögjek.
Arról nem beszélve hogy egyesek férfi létükre olyan hisztiket levágnak hogy az valami tragikus. Bár egyébként semmit se old meg.
Egyébként ha az mind igaz lenne amit ide leírnak akkor az emberek jó 80%-a soha nem lett volna kapcsolatban, vagy intimitásban része.
Azokat, akik azon sírnak, hogy nincs nőjük, rondák, nőtöbblet van és társai kifogások, én sem értem. Nagyon gáz. És hát na, rajtuk aztán tényleg nem csodálkozom, hogy nincs senkijük. De alapból ez a rágörcsölés a dologra is olyan rossz, mintha az lenne az élet értelme, hogy valakinek mindig legyen nője, ebből nekem nem is az jön le, hogy egy társat szeretnének, inkább csak egy lyukat, amit mindig lehet használni, mert jobb, mint kiverni.
Nőként nálam sokkal fontosabb az emberek személyisége, hogy magabiztos legyen és jó dumája legyen, sokkal inkább megfog, mint egy jó külső. De valahogy nehéz elképzelni, hogy azoknak, akik itt siránkoznak ahelyett, hogy valamin változtatnának, lehengerlő személyiségük lenne. :D az ilyeneket nem is tudom sajnálni.
Amúgy akadnak itt azért normális emberek is, de valahogy a többséggel általában nehéz azonosulni. Pl. értékrendben is annyira szélsőséges dolgokat olvasok ezen a dolgokon, mintha középút nem is letezne semmiben.
Én olyan személyiséget kaptam a sorstól, hogy reménytelen nemcsak a párkapcsolat meg bármilyen kapcsolat, hanem még a normális élet is. Emiatt hadd ne ugráljak már örömömben. Elvégre nem könnyű azt feldolgozni, hogy még egy nyavalyás szexben is csak akkor lehetne részem, hogyha fizetnék érte. A nők ezt soha az életben nem fogják megérteni.
Az meg a másik dolog, hogy az alapvető személyiséget azt nem lehet megváltoztatni, mert az már erőltetett színészkedés lenne. Sok nő meg eleve esélyt sem ad arra, hogy egyáltalán addig eljusson egy férfi, hogy a személyiségét megismerje a nő, mert valami más ok miatt, a kinézete, vagy amiatt, mert nem nagydumás magabiztos, vagy esetleg az anyagi helyzete miatt elutasítja. Ha egyáltalán eljut valaki az ismerkedés lehetőségéig.
Tehát hadd írjuk már ki légyszi magunkból a problémáinkat jó? Még ennyi se jusson nekünk? Akinek meg nem tetszik, nem muszáj elolvasni!
Micsodaaa?
A férfiak hisztizhetnek? Miiiii?
Nem térek magamhoz.
A nőktől ma már mindent elvárnak!
A nő legyen erős mindíg! A nő mindent bírjon ki.
A nő nem feküdhet le ám akárkivel! Mert elhordják sarkinak meg hasonlók.
A férfiaknak eleve lazább hozzánk képest az életük.
Ismerek hímsovinisztát és képzeljétek. Undorító amikor rinyál! Sok férfi attól érzi magát férfinak, hogy lenézheti a nőket, holott némelyik férfi sokkal sokkal rosszabb, mint némelyik nő!
Jajj a gyengébbik nem! Nekünk még a férfi munka sem akadály!
Tisztelt a kivételnek!
Ez az oldal ugyanúgy a világ része, az emberek belselye.
Mikor az utcán jársz nem látsz senkibe, de itt egy kicsit kinyílhat mindenki.
Bármi legyen a szándéka.
Szóval miért nem tudják a hisztiző férfiak megfogni a tokuket es tisztazni magukban azt, hogy az nem azt jelenti, hogy folyton rinyál meg panaszkodik, hogy akkor nem mutathatja ki az érzelmeit.
Mivan? A kettőben csak az a közös, hogy egy érzés. Semmi más.
A férfinek egy nővel szemben semmi más dolga nincs, csak kimutatni az érzelmeit!
De a férfi gyengéd legyen, nem gyenge.
Ha egy nő erős, elvárja az erős férfit.
Én sok embernek kellenék azt mondják 10/7 vagyok.
És? F*ngja sincs senkinek, senki nem tudja kik használják ezt az oldalt.
A retardok, fogyatékosok, trollok?
Pontosan ugyanolyan emberek, akiket az utcán is látsz!
Az a nem mindegy ki mire használja.
Kérdező 80%? Ez csak azt mutatja meg, hogy a 80% bizonytalan.
De honnan tudod, hogy akik körbe vesznek téged azoknak milyen belső és titkos tulajdonságaik? Azoknak akik mellett nap mint nap elmész az utcán?
*vannak.
Ne haragudjatok nemrég keltem fel aztán ezt a kérdést hagytam itt alvás előtt.
Felbosszantott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!