Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék változtatni magamon?
A leírtakból annyit lehet leszűrni, hogy a rossz kérdést teszed fel a kudarcaiddal kapcsolatban.
A legfontosabb kérdés, amit ilyenkor fel kell tenni: mit tudnék javítani ezen dolgon avagy mit hibáztam ebben a dologban.
Azt ugyanis hiába kérdezgeted, hogy a másik mit hibázott illetve miért olyan amilyen.
Van egy mondás Buddha életéből, ami így hangzik: Súlyos hibája a jámbornak, ha saját maga helyett a világot akarja megjavítani.
Ez nem lesz egy rövid folyamat, de néhány éven belül ha kitartó vagy már érezni fogod a változást.
Ha nem vagy kitartó, akkor pedig jönni fognak a kudarcok.
Magad elvárása miatt akarj változtatni, mert te rossznak látsz valamit magadban.
Ha minden egyes pasinál oprendszert akarsz cserélni magadban, a végén nem találod meg önmagad.
Igen. Előfordulhat, hogy olyan pasikat fogsz ki akik kiváltják belőled.
Itt ezt, hogy nem látjuk mi-hogy zajlik nehéz eldönteni. Számolj előtte 10-ig ha ha nehezményezel valamit és kimondod.
A többi ember egy tükör nekünk. Ez mind téged zavar és nem a másikat. Ez mind magadban egy hiba amit nem tudsz elfogadni/elengedni/változtatni és a másikra vetíted ki.
Lehet most mentegetőzni hogy hát de...stb nincs értelme.
Voltam én is ilyen és rá kellett jönnöm hogy mindig bennünk van a hiba, soha nem a másikban. Minden velünk kezdődik el. Szeresd magad úgy, mintha a másikat szeretnéd, így nem leszel szeretethiányos, mivel benne van a szó "hiány" azaz valami nincs meg, valamit nem adsz meg magadnak és az ez. A veszekedés/hiszti az megint valami elrejtett félelem/felindulás/múltbéli sérülésekből keletkezik, amit nem tudsz tolerálni a "másikban" azaz magadban. Ez az egész nem azt jelenti hogy meg kell hunyászkodnod mindenki felett, nem, hanem magad felett kell. El kell fogadnod dolgokat/elengedni/megbocsátani és változtatni saját magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!