Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes lányként hogyan tudnék változtatni magamon?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan a személyiségem miatt utasítanak vissza mert csendes vagyok. Mit tegyek, hogy kinyiljak? Vannak barátaim eljárok bulizni mégse tudok beszédes lenni, hogyan segíthetnék ezen? Megszeretnék változni.2016. nov. 20. 20:10
1/13 anonim válasza:
"Nagyon sokan a személyiségem miatt utasítanak vissza mert csendes vagyok."
Csak bemeséled magadnak. Valójában azért utasítanak vissza, mert csúnya vagy.
3/13 anonim válasza:
Olvasd el Louise L. Hay könyveit és hallgasd a hanganyagjait.
Csernustól is ajánlom a Nő című könyvet.
Légy nyitott új témákra, érdeklődj, tájékozódj, olvass könyveket, foglalkozz önismerettel.
Látod, benned meg van az akarat a változásra! :)
Gratulálok, ez az első lépcső. :)
Sok sikert a célod eléréséhez! :)
4/13 A kérdező kommentje:
Nem azért utasítanak vissza mert csúnya vagyok ebbe biztos lehetsz. Általába nagyon sok találkáig eljutok azokkal a fiukkal is akik tetszenek, de nem találják velem a közös hangot.
2016. nov. 20. 20:15
5/13 edit143 válasza:
nem hiszem hogy meg kéne változnod, te ilyen vagy igy kell hogy elfogadjanak ,Majd egyzser eljön az igazi elrejteni önmagad nem tul szerencsés, hiszte olyan vagy amilyen megjátszani nem lehet hosszutávon semmit
6/13 anonim válasza:
Vicc. Itt a legtöbb felhasználót az sem zavarná, ha konkrétan néma lennél.
7/13 anonim válasza:
Úgy, hogy elkezdesz beszélgetni. Érdeklődsz mások hogyléte felől, nemcsak elvárod, hogy téged megkérdezzenek.
8/13 anonim válasza:
Pontosan mit jelent nálad az, hogy csendes vagy?
9/13 anonim válasza:
Szerintem sem kell megváltoznod, ha vannak barátaid akik elfogadnak és szeretnek akkor olyan párt is fogsz találni aki így fog szeretni. Én elég rég óta udvarolok egy csendes zárkózott lánynak és nem riasztott el. :)
10/13 anonim válasza:
Én is csendes vagyok, de csak a kapcsolat elején, amíg fel nem oldódok. Úgy vagyok vele, hogy akinek nem tetszik az keressen mást. Aki igazán akar téged, az elfogad, a többi meg mehet a süllyesztőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!