Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csendes lányként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes lányként hogyan tudnék változtatni magamon?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan a személyiségem miatt utasítanak vissza mert csendes vagyok. Mit tegyek, hogy kinyiljak? Vannak barátaim eljárok bulizni mégse tudok beszédes lenni, hogyan segíthetnék ezen? Megszeretnék változni.
2016. nov. 20. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hogyan tudnál változtatni?

Egyszerű: sehogy.

Lesz aki pont azért fog szeretni mindennél jobban mert olyan vqgy amilyen...

Idővel majd fog ez változni amúgy is nyugi.

2016. nov. 20. 21:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem a csendes, introvertált, zárkózott nőkről mindig az jut eszembe, hogy vagy nem érdeklem őket, vagy elvárják a nonstop szórakoztatást. Amikor mégis megkérdezem, hogy mi a gond, akkor elintézik egy "semmi"-vel. Megnyílni nem akarnak, hozzászólni nem akarnak/nem tudnak semmihez sem, egy idő után megunom az egyszemélyes műsort, hogy az ismerkedésben kizárólag én veszek részt.
2016. nov. 20. 21:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, az elején picit csendes, nem beszélek túl sokat... Erről nem tehetek, idővel persze feoldódom. Volt kinek ez nem tetszett, az utána nem is keresett, de volt kit ez nem zavart, és megértette... Nyilván ez idővel változik, nem mindenki egyforma!
2016. nov. 23. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!