Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élem meg világvégének a kudarcot, és miért nem tudok változtatni magamon?
Figyelt kérdés
23/l vagyok, átlagosan normálisnak mondanám magam,mert az is vagyok,de nincs elég tartásom meg önbizalmam, megszeppenek egy jó pasitól,ha tovább randizunk túl hamar olyan szinten szerelmes leszek,hogy a másiktól nem bírok elszakadni gondolatbansem, ha lapátra kerülök akkor azt úgy élem meg,mintha meg kéne tőle halnom. Mondhatom,hogy sok tapasztalatom van már mindenféle típusú pasival, mindig levonom a tanulságot,hogy hogy nem szabad viselkednem,de egyszerűen mindig az a vége,hogy nem hagyom hogy a férfi idvaroljon nekem,azonnal akarom őt, mindenestől, mindent megteszek,agyonra alázom magam... Egyébként értelmes,csinos, kedves, házias,odaadó vagyok, de ez van bennem amiket fentebb írtam,ami nagyon megnehezíti az életem,és nem csodálom ha senkinek se kellek... Kiskoromban elváltak a szüleim,nem kaptam elég szeretet meg törődést,és ez miatt vagyok ilyen... Egy parányi szeretetért képes vagyok tálcán adni magam... Voltam pszichológusnál,de sajnos nem tud segíteni... :(2016. szept. 10. 17:03
1/6 anonim válasza:
Addig olvastam, h tapasztalt... Burkoltan lekurrváztad magad :DDDDDDDDDD tetszik h tisztán látsz
2/6 A kérdező kommentje:
Nemvagyok k.urva. Mindegyik pasival kapcsolatban voltam hónapokig,évekig.
2016. szept. 10. 17:09
3/6 Szergej55 válasza:
A pszichológus nem arra való, hogy téged egy személyben kirántson a problémádból, míg te semmit nem csinálsz.
4/6 A kérdező kommentje:
Lefoglalom,képezem magam, igyekszem elterelni a gondolataimat, de nagyon nehéz. Amint egyedül vagyok,azon jár az eszem,aki utoljára lapátra tett,és hogy magányos vagyok. Nem szoktam panaszkodni senkinek,mert nem szeretnék unalmas lenni meg önsajnáló. Sokat fejlődtem,de minden hiába,mikor megismerkedem egy pasival,akitől szeretnék kapcsolatot... Higyjétek el,borzasztó érzés...
2016. szept. 10. 17:12
5/6 Költőnő? válasza:
Azért azt a szakemberrel történő beszélgetést is megnéztem volna.
- jó napot, xy vagyok és ez a problémám, tud segíteni?
- foglaljon helyet, legyen kedves, mondja el kicsit bővebben.
- de tud segíteni?
- hát most azonnal nem.
- oké, viszlát.
Vagy ezt akkor hogy, úgy mégis?
6/6 anonim válasza:
Az első válaszoló hiába nevetgél, ő is sírva kúszik valaki másért.
Kedves kérdező, mindenkinek megvan a maga bálványa akiért lemegy kutyába olykor, hogy mit lehet ezzel tenni? Semmit.
A tüneteket enyhíteni lehet mindenféle elfoglaltsággal, de ha marad egy perc szabadidő visszakalandozik a képzelet a hőn áhított személyhez.
Szakember pénzkidobás, inkább vegyél belőle egy zacskó finomságot amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!