Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőkből kiveszett a romantika?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkből kiveszett a romantika?

Figyelt kérdés
A nice guyok szerint a nők nem akarnak szerenádot, utálják, ha kedves velük egy idegen férfi, vagy ha myladynek hívják őket. Ergo biztos csak a bunkó stílus a menő a szemükben.
2019. júl. 15. 11:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Idegen férfi ne is kedveskedjen. Az nem romantikus.

M'Lady-nek meg.................. tiszta nyál.

2019. júl. 15. 11:46
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Talán ha azt mondanád hölgyem, asszonyom, kisasszony és nem ragaszkodnál ehhez a hülye myladyhez akkor nem lenne probléma.
2019. júl. 15. 11:48
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Romantika és nyálcsöpögős giccs között oltári nagy a különbség.

Nem összekeverendő a kettő.

Különbözőek vagyunk, van, aki bírja a csöpögést, van aki csak a szelídebb romantikát szereti.

Szerenád, mylady! Hagyjuk már, nem a középkorban vagyunk.

2019. júl. 15. 11:48
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
A romantika nem nyáltenger.
2019. júl. 15. 12:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Vajon mi a romantika? Először is ezt kéne tisztázni.
2019. júl. 15. 12:17
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

Ez kb. annyira romantikus, mint ha lovagi páncélban mennél végig a Kossuth téren.

Eltévesztetted az évszázadot.

2019. júl. 15. 12:53
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
A nice guy-oknál a romantika kb. az hogy bizonygatják, ők rendes srácok, majd küldenek egy f-szos képet hogy meggyőzzenek, amikor ezen kiakadsz, akkor lelotyóznak. Aztán pár perc múlva megint írnak, hogy "de azért még van esélyem?".
2019. júl. 15. 14:50
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy a kérdés ironikus.
2019. júl. 15. 14:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Bájkeverő című filmet, légy szíves...
2019. júl. 15. 15:23
 10/12 anonim ***** válasza:
87%

A romantika személyre szabott kedveskedés. Aki nem ismer, nem lehet romantikus, csak nyálas. Mert csak filmekben látott ötleteket tud ellőni.

Ha valaki vesz nekem rózsát, nem ismer. Nem szeretem a rózsát. Ő látott valamit valahol, elképzeli, hogy nekem hogy kellene reagálnom valamire, amiről nem tudja, hogy szeretem-e.

Ami romantikus, ha kapok cseresznyés PEZ cukorkát az adagolómba, de ahhoz, hogy ezt tudd, ismerned kell engem.

2019. júl. 15. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!