Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nok kepesek felfogni annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok kepesek felfogni annak a mondatnak a jelenteset hogy "a kutyanak se kelleni"?

Figyelt kérdés

Panaszkodnak h nem ir rajuk senki a tarskereson es eloben sem jonnek oda a fiuk.

Persze a fiuk rajuk irnak es odamennek de azok nem azok a fiuk.

Es persze fontos momentum a felelossegvallalas atharitasa, mondvan h a "pasidolga"

Nem kisanyam ma mar emancipacio van es nem vagyok koteles veszelyes helyzetbe sodorni magam azzal hogy odamegyek es nyomjam a szajkaratet az ismeroseiddel.

2019. júl. 14. 14:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%
16: Nem KELL kiforgatni a szavakat. Persze lehet ezt csűrni-csavarni, de a lényege a mondandómnaka az lett volna, hogy hidd el, nem mindenki akar szénné kefélni, csak mert megkérdezi mennyi az idő.
2019. júl. 14. 20:48
 22/26 anonim ***** válasza:
22%

"Sosem szoktam amiatt panaszkodni, hogy nem ismerkedik velem senki. Inkább arra panaszkodhatnék, ha nincs komoly pasi, akivel érdemes lenne ismerkedni, komoly elhatározásaink lennének egymással."

Magyarul ha nem próbálkozik nálad olyan pasi, aki elég jól néz ki ahhoz, hogy férfiként tekints rá.

2019. júl. 15. 07:32
 23/26 anonim ***** válasza:
38%

Hééé kérdező, nem így kell. Rosszul fogod meg ezt a kérdést. Te a nőkre úgy tekintesz mint érző emberekre. Nem.

Ők elkényeztetett ovodások (igen még 30 évesen is), akik előtt ha elhúzod a nyalókát, akkor megkívánja. A nyalóka lehet egy modern családi ház, egy kocka has, vagy épp egy szivatós duma. A lényeg, hogy vmit villantani kell, hogy menjen utánaad, mint a légy a szarra, s ne te kuncsorogj tőle. Egyébként is mit tud adni? Szexet, ezen kívül mást nem. Jövőt alapozni 90%-ával nem lehet, ugródeszka leszel csak. Gyereket sok nem akar, ez is kilőve. Akkor marad az élvezkedés, ahhoz meg rakj oda egy jó házat a segge alá, azt már megy is. Amelyik azt állítja nem ilyen, dehogynem, csak hazudoznak... :)

2019. júl. 15. 10:01
 24/26 anonim ***** válasza:
29%

23-as: Respect, a szívemből szóltál. :D

Én is megtapasztaltam, hogy mennyire is érdekemberek a magyar nők. :)

2019. júl. 16. 22:57
 25/26 anonim ***** válasza:
Szakadok 😂🤣😂
2019. júl. 23. 09:51
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha lenne kutyád, akkor annak azért csak kellenél. :))
2019. júl. 23. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!