Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nok kepesek felfogni annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok kepesek felfogni annak a mondatnak a jelenteset hogy "a kutyanak se kelleni"?

Figyelt kérdés

Panaszkodnak h nem ir rajuk senki a tarskereson es eloben sem jonnek oda a fiuk.

Persze a fiuk rajuk irnak es odamennek de azok nem azok a fiuk.

Es persze fontos momentum a felelossegvallalas atharitasa, mondvan h a "pasidolga"

Nem kisanyam ma mar emancipacio van es nem vagyok koteles veszelyes helyzetbe sodorni magam azzal hogy odamegyek es nyomjam a szajkaratet az ismeroseiddel.

2019. júl. 14. 14:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
Te is hárítod a felelősséget az emancipáció mögé bújva. Akkor miben is vagy különb?
2019. júl. 14. 15:26
 12/26 anonim ***** válasza:
90%
Ha odamegyek hozzád, és megmondom, hogy bocs, de nem vagy az esetem, és amúgy is van barátom, az neked mitől lesz jobb?
2019. júl. 14. 15:39
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
Elég primitív lehetsz az írásod alapján. Udvarolna neked a rák.
2019. júl. 14. 15:44
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Jajj ne, megint a felelősségvállalás-fétises kérdező... Hozzám pl életemben nem jött oda senki élőben (mondjuk nem mintha valaha is arra vágytam volna, hogy valaki zaklasson, miközben megyek a dolgomra). Nem csak "nem az a fiú", akit én elképzeltem, hanem SENKI. Viszont ha ne adj' isten odajönne valaki, aki nem tetszene (pl te), akkor megmondanám neki, hogy bocs, nem jössz be, "kisapám". Vállalom a felelősséget, megmondom a szemedbe, az már a te dolgod, hogy erre az lesz a reakciód, hogy ott helyben agyonversz, leköpsz, mocskosrbancozol, nyilvánosan megalázol, sírva fakadsz vagy tudomásul veszed és a következő nőnél próbálkozol. A nevemet és a személyi számomat is megmondom neked, hogy feljelenthess a rendőrségen, amiért nem szeretnék dugni veled. Ennél jobban hogy vállaljam a felelősséget?
2019. júl. 14. 15:44
 15/26 anonim ***** válasza:
19%
14: Azért te sem vagy egyszerű eset... Egyből a "nem akarok vele dugni" -ra asszociálsz, olyan nehéz elhinni, hogy nem kell egyből dugni, csak esélyt adni, hogy előbb megismerhessenek?
2019. júl. 14. 15:55
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
#15 esélyt sem KELL adni, ha nem szimpatikus valaki. Elhiszem, hogy ő meg akar engem ismerni, de ha a közeledése alapján én nem feltétlenül szeretném, hogy ez megtörténjen, mert nem tetszik, nem szimpatikus, nem tartom vonzónak, akkor nem vagyok szemét, amiért elutasítom. Szerintem egy minimális méltósággal rendelkező férfi sem olyan nőre vágyik, aki már az első pillanattól kezdve sz@rik a fejére, nem kíváncsi rá, nem vonzódik hozzá, szívesebben töltené az idejét bárki mással, de azért beszélget és randizik vele, mert "legalább egy esélyt illik adni neki".
2019. júl. 14. 16:12
 17/26 anonim ***** válasza:
82%

Megint egy hisztis kisfiú...

Kérlek a nők nevében, senkihez ne menj oda, kímélj meg minket magadtól.

Próbálkozz férfiaknál, hagyd magad meghódítani, tapasztald meg, milyen nőnek lenni. Hajrá!

2019. júl. 14. 16:44
 18/26 anonim ***** válasza:
93%

"csak esélyt adni"

Bocs, de senkinek nem kell esélyt adni. Nem a máltai szeretetszolgálat vagyok.

2019. júl. 14. 16:59
 19/26 anonim ***** válasza:
26%
Nem, mivel nőből nincs olyan, aki ezt megtapasztalná.
2019. júl. 14. 18:32
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

Sosem szoktam amiatt panaszkodni, hogy nem ismerkedik velem senki. Inkább arra panaszkodhatnék, ha nincs komoly pasi, akivel érdemes lenne ismerkedni, komoly elhatározásaink lennének egymással.

Te képes vagy felfogni annak a jelentését, hogy “csak kihasználásra, szexre kelleni”? Mert hidd el, ez sem jobb, inkább ne kelljek a kutyának se, mint hogy szar tapasztalataim legyenek pasikkal, akiknek pillanatnyilag kellek, mert épp ùgy volt kedvük, hogy nyomuljanak.

2019. júl. 14. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!