Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A való életben is ilyen rengeteg panaszkodó, szerencsétlen férfi van, vagy csak itt gyűlnek össze ilyen látványosan?
14-es, ha igazad lenne, csak a férfiak 20%-a élne pár kapcsolatban. Ehhez képest pár százalékról van szó, akik gyakrabban fordulnak elő a gyk-n.
Az anyagi háttér és a megjelenés nyilván előny de az igazság hogy nem ezen múlik. Valakinek egyszerűen nem megy az ismerkedés. Ez nem anyagi kérdés, nem is a külső vagy intelligencia kérdése. Egyszerűen vannak ilyenek. Ők akik szeretnek olvasni, elvont dolgokon filozni de nem igazánn társasági emberek, pont ezért gyakoribbak a fórumokon mint a szórakozó helyeken.
Magam is ilyen lennék.
Sajnos itt is nagyon sok a rosszindulatú komment, a felszínes, durva meg nem- és félreértő, szándékosan értetlenkedő rosszindulatú ember. Pont miattuk ilyenek.
ÉN pl mások és magam szerint sem vagyok társaségi ember.
Ennek ellenére eszembe sem jutna olyan HISZTIT levágni mint itt egyes "férfiak" ezen a fórumon.
Komolyan mondom ezt egy 4 éves kislány megirigyelné.
30 F
21-es vagyok. Mondjuk és szoktam itt hisztizni attól függetlenül, hogy ilyen vagyok de azért tolerálom és nem teszek rossz májú megjegyzéseket rá. Tudom hogy valaki egyszerűen éretlenebb.
Attól senki élete nem változik meg, hogy itt elsírja magát. Ez is igaz.
Én ilyen vagyok, csak a való életben a haverjaimnak, ismerőseimnek mégsem panaszkodhatok erről...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!