Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok egy szép nő, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok egy szép nő, és nem nagyon kellek egy férfinak sem. Hogyan tudnék javítani a helyzetem?

Figyelt kérdés
Sajnos az a helyzet, hogy nem vagyok az a jó nő kategória. Adok magamra ahogy csak tudok, meg igyekszem jól öltözködni, de nem vagyok szép. Általában azt kapom a férfiaktól, hogy "Bocsi nem vagy az esetem! Mást keresek! Nem jössz be! Nem tetszel!", stb. Csak azért ez nehéz helyzet, mert nyilván én is vágynék egy társra.

2019. júl. 12. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Van valami nyilvánvaló/objektív oka annak, hogy nem vagy szép?
2019. júl. 12. 19:53
 12/17 anonim ***** válasza:
52%

Nyugodtan pontozzatok le, nem célom az exem lejáratása (sőt, drukkolok neki, hogy találja meg az utódomat), csak bátorítani szeretném a példámmal a kedves kérdezőt!

Szubjektív szemmel nem szép az előző exem*. Célozgattak erre baráti körben és családban is, de nem érdekelt. :P :)

Beszélgettünk az eddigi próbálkozásokról, online társkeresős tapasztalatokról, kik írnak ránk (én is kaptam azért leveleket.)

Szóba került a gyakoriság is. Hetente kapott addig 4-5-6 levelet, mielőtt az enyémre válaszolt volna.

Tegyük fel tényleg nem vagy szép (nézőpont kérdése, lehet ezt csak Te látod így tévesen). Szóval hidd el, hogy normális fotókkal meg leírással igenis van esélyed a társkeresőkön, látszódjon a képeken a pozitív hozzáállás, természetes mosoly stb. (a.k.a: kisugárzás)

*Amúgy engem olyan szinten nem érdekel a külső, vannak bizonyos dolgok amik megfognak egy nőnél és ha ez mellé társul egy olyan személyiség ami (bele)szerethető, akkor az már jó alap! Belső nálam jobban számít és vannak/lesznek hasonló férfiak akik szerintem így gondolkodnak! :)

Ez IS fejben dől, szerintem! :)

Hajrá-hajrá! :)

2019. júl. 12. 19:58
 13/17 anonim ***** válasza:
33%

Kulson lehet valtoztatni! Örülj! H nem vagy öreg!

Ha más nem sportolj vagy arcplasztika.

2019. júl. 12. 20:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Járj el társaságba. Rendezvényekre, de-oda. Plusz próbálj stílusosan öltözni, keress olyan ruhadarabokat, ami jól áll. Nekem anno csak simán a társaság is segített, közösségi rendezvényen ismertem meg a vőlegényem. Pedig én sem vagyok egy szépségkirálynő, akkor még az öltözködésem is a farmer-póló kombó volt mindössze, de valami csak megtetszett neki bennem. Szóval csak légy nyitott.
2019. júl. 12. 20:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Férfiakat elsősorban a külső érdekli.

Tehát erre kell gyúrni.

Illetve a kisugárzásra.

Ezutóbbival kezdem. Ez leginkább az önbizalmadon múlik. Szóval csinálj minden olyandolgot, ami az önbizalmadat növeli (sport, új hobbi, új kihívások). Mozdulj ki fokozatosan a komfortzónádból, tanulj önismeretet (asszertivitás fontos), tanulj meg kommuniálni, különós tekintettel a testbeszédre (Allan Pease!)

Külsőnél pedig izmosítani kell elsősorban, mivel a formáidat, vonalaidat, alakodat az izmok adják!!

Elsősorban popsiedzéseket nézz, rengeteg cikk van neten, étrenddel edzéstervvel. Illetve teremben is segítenek.

Második fokozatban pedig már ki kell emelni a ezeket a vonalakat a zsír leadásával, az izomtömeg megtartása mellett.

Ez rengeteg pénz és idő. Másfél-két évvel számolj, heti két edzéssel minimum. Minimális nasival. De végül az eredmény önmagáért fog beszélni.

Tehát végeredményként „ép testben ép lélek”!

Ez kell a célod legyen!

Aztán persze ott van a plasztika is. Egyre megfizethetőbb. Ki lehet javítani néhány dolgot. Egy csúnya orrot, vagy lógó mell felvarratása... ezek már nem különlegességek ma.

Tudd mit akarsz, és tudd elérni amit akarsz! És akkor menni fog 🙂

2019. júl. 12. 22:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem csak a külső számít! Annyira sok kevésbé szép lánynak van pasija, azért mert a személyiségük magával ragadja az embert. Olyan, ami többet ér egy tökéletes arcnál. Lehet valaki tök vicces, humoros és vagány csaj egy egy jól időzített beszólással, vagy szimplán jó lelkű, kedves ember, akit nem lehet nem kedvelni. Bármi olyan tulajdonság, amivel kitűnsz. Találd meg te ki vagy és milyen vagy pontosan, aztán azt erősítsd. Ha ez megvan és valakinek megtetszik a személyiséged akkor utána már eltörpül ez mellett az, hogy nem vagy egy victoria secret modell.
2019. júl. 12. 22:49
 17/17 anonim válasza:
Ha küldesz egy képet, próbálok segíteni, őszinte véleményt formálni.
2019. júl. 13. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!